Cele mai citite
 


Iaşi: Copiii au ţinut un spectacol de ziua lor pentru a-i ajuta pe cei cu probleme de auz
vineri, 1 iunie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Iaşi, 1 iun /Agerpres/- Elevii care cântă în Corul Juniorii Operei Naţionale Iaşi au susţinut, vineri, un concert caritabil pentru a-i ajuta pe copiii cu deficienţe de auz, eveniment desfăşurat în Aula Mihai Eminescu a Bibliotecii Central Universitare.
Cei 60 de 'juniori' ai Operei au luat parte la spectacolul organizat de Clinica ORL a Spitalului de Recuperare din Iaşi, cu prilejul Zilei Copilului, pentru a obţine fonduri destinate tratamentului hipoacuziei.
Alături de micii artişti, la concert au luat parte şi mezzosoprana Maria Macsim, bassul Octavian Dumitru, soprana Simona Tiţireanu, solişti ai Operei Române din Iaşi.
De asemenea, pe scena din Aula Bibliotecii Central Universitare au urcat elevi de la Liceul de Artă 'Octav Băncilă' şi de la Şcoala 'Calistrat Hogaş' din Roman. AGERPRES/(AS-Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Compartiment de audiologie şi vestibulogie, la Spitalul de Recuperare Un compartiment ultramodern pentru tratarea persoanelor cu deficienţe de auz a fost inaugurat, joi, la Spitalul de Recuperare din Iaşi.
Iaşi: La aproape un an aude pentru prima oară Un copil în vârstă de 11 luni, diagnosticat cu hipoacuzie, este cel mai tânăr beneficiar al unei intervenţii chirurgicale efectuată în zona cohleară, într-o clinică din România.
Clinica de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Judeţean Mureş, dotată cu o moară de os în urma organizării unui eveniment caritabil Clinica de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic Judeţean (SCJ) Mureş a fost dotată cu o moară de os, un aparat necesar efectuării transplantului de ţesut osos, în urma colectării a 6.400 de euro în cadrul unui concert caritabil organizat de Asociaţia Transilvană pentru Cultură.
Iaşi: Cardiacii pot face recuperări medicale cu ajutorul unor biciclete speciale Tensiunea arterială şi rezistenţa la efort a persoanelor care se află în recuperare medicală după ce au suferit un infarct pot fi monitorizate de medicii de la Clinica de cardiologie din cadrul spitalului de Recuperare din Iaşi cu ajutorul unor biciclete speciale.
Program de recuperare a persoanelor cu afecţiuni cardiace implementat, în premieră naţională, la Iaşi Specialiştii de la Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului de Recuperare din Iaşi au inaugurat, în premieră naţională, un program TV de educaţie şi recuperare a bolilor cardiovasculare.
Iaşi: Un centru de robotică medicală va fi realizat la Spitalul de Recuperare, până la sfârşitul anului Managerul Spitalului de Recuperare din Iaşi, Carmen Cumpăt, a declarat că intenţionează să dezvolte în cadrul unităţii medicale pe care o conduce un centru de robotică medicală.