Cele mai citite
 


Vrancea: Verificare la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani
sâmbătă, 2 iunie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O echipă de control a început, joi, un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani, acţiunea vizând identificarea nivelului de acoperire cu medicamente şi materiale sanitare.
Surse din cadrul spitalului spun că acest control este efectuat de câte doi reprezentanţi ai Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea.
Echipa de control va verifica, printre altele, nivelul creditelor bugetare, cel al cheltuielilor din spitale pentru tratarea pacienţilor, respectarea obligaţiilor legale privind derularea contractelor de achiziţii publice, modul de achiziţie al medicamentelor şi materialelor sanitare, existenţa medicamentelor trombolitice la nivelul UPU, respectarea criteriilor de internare pentru pacienţii internaţi în regim de spitalizare continuă sau de zi pentru care au fost raportate spre decontare/decontate servicii în baza contractelor încheiate cu casele de asigurări de sănătate şi modul de gestionare a programelor de sănătate.
Verificarea se va defăşura până pe 8 iunie, iar echipele au termen de a întocmi rapoartele de control în maximum 5 zile lucrătoare de la finalizarea acţiunii de control.
Rapoartele finale de control vor fi înaintate Direcţiei de control şi compartimentului de integritate din Ministerul Sănătăţii, dar şi Direcţiei de control din CNAS, care după ce vor realiza o sinteză a rapoartelor le vor înainta ministrului sănătăţii şi preşedintelui CNAS. AGERPRES/ (AS-Mirela Andrei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Spitalul din Vidra se va împrumuta pentru a plăti salariile angajaţilor Spitalul comunal din Vidra se va împrumuta de la la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani pentru a plăti salariile aferente lunilor octombrie, noiembrie, această soluţie fiind luată în cadrul unei întâlniri organizate, luni, la Prefectură şi la care au participat reprezentanţii spitalelor, ai Casei...
Vrancea: Disponibilizări la Casa de Asigurări de Sănătate Focşani, 7 ian /Agerpres/ - Şapte funcţionari de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea şi-au pierdut posturile, conform unei Ordonanţe de Urgenţă emisă în luna decembrie a anului trecut, prin care s-a impus o nouă organigramă.
Vrancea: Marian Oprişan cere demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan (PSD) a cerut, vineri, demisia ministrului Sănătăţii Cseke Attila după ce pe site-ul ministerului a apărut un proiect de hotărâre de guvern prin care se abrogă transferul managementului asistenţei medicale pentru mai multe spitale, printre care...
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Concurs cu taxă pentru şefia Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani Postul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani a fost scos la concurs iar cei care se vor înscrie pentru a ocupa această funcţie vor trebui să plătească o taxă de participare de 800 de lei. Banii pot fi plătiţi la casieria spitalului sau viraţi în contul unităţii medicale amintite, probele...
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.