Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Un elicopter SMURD a transportat un tânăr la Bucureşti, după ce a căzut cu motocicleta
duminică, 3 iunie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr de 25 de ani din Prahova a fost transportat cu un elicoper SMURD la un spital din Capitală, sâmbătă, după ce a căzut cu o motocicletă de cross şi s-a lovit puternic de un brad, accident produs în zona montană dâmboviţeană.
Şeful Salvamont Dâmboviţa, Constantin Mocanu, a declarat că incidentul a avut loc pe drumul de acces din platoul Padina spre Peştera. Tânărul se deplasa cu o motocicletă cross şi era însoţit de câţiva prieteni, veniţi cu un autoturism. Este posibil ca bărbatul să aibă coloana fracturată, în urma impactului.
Salvamontiştii au fost anunţaţi să intervină prin dispeceratul Salvamont. S-a luat decizia chemării unui elicoper SMURD, întrucât drumul este greu accesibil în urma ploilor din ultima perioadă, iar rănile tânărului sunt grave. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Un elicopter SMURD a transportat la spital un copil de doi ani, căzut într-o piscină Un băiat de doi ani din comuna dâmboviţeană Bilciureşti a fost transportat, vineri, cu un elicopter SMURD la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' din Bucureşti, după ce a căzut în piscina din curtea casei în care locuieşte.
UPDATE Accident elicopter SMURD: Procurorii au început urmărirea penală in rem şi pentru ucidere din culpă Procurorii militari au început urmărirea penală in rem şi pentru ucidere din culpă în cazul elicopterului SMURD prăbuşit luni în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa.
Prahova: Bărbat rănit după ce un zid s-a prăbuşit peste el, preluat cu un elicopter SMURD Un bărbat din comuna Ciorani, care a suferit multiple traumatisme după ce un zid s-a prăbuşit peste el, va fi preluat duminică cu un elicopter SMURD pentru a fi transportat la un spital din Bucureşti.
Accident elicopter SMURD: Procurorii au început urmărirea penală in rem şi pentru ucidere din culpă Procurorii militari din Parchetul General au început urmărirea penală in rem şi pentru ucidere din culpă în cazul elicopterului SMURD prăbuşit luni în Lacul Siutghiol din judeţul Constanţa.
Niţu - accident elicopter SMURD: La orice deces se verifică cine l-a generat şi dacă există culpe Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat miercuri, referitor la investigarea modului în care autorităţile au reacţionat în cazul elicopterului SMURD prăbuşit în Lacul Siutghiol, că la orice deces se verifică cine l-a generat şi dacă există concurs de culpe.
Dâmboviţa: Pacient transportat cu elicopterul la Bucureşti din cauza drumurilor înzăpezite Un pacient de la Spitalul Judeţean Târgovişte a fost transportat, joi, cu un elicopter SMURD la o unitate medicală din capitală, din cauză că drumurile spre Bucureşti sunt greu accesibile din cauza înzăpezirii.