Cele mai citite
 


Maramureş: Intoxicaţie în masă cu o subtanţă corozivă necunoscută, 10 copii afectaţi şi un adult
duminică, 3 iunie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Zece copii şi un adult s-au intoxicat în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu o substanţă corozivă necunoscută, într-o locuinţă din municipiul Baia Mare în care se mutaseră de curând.
Potrivit dispeceratului ISU Maramureş, copiii şi persoana adultă, intoxicaţi cel mai probabil în urma inhalării unei substanţe de origine corozivă, au acuzat dureri de cap şi greţuri. Ambulanţele şi echipajele SMURD au transportat victimele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.
Persoanele intoxicate se mutaseră de puţin timp într-o locuinţă de tip social aflată într-o clădire care a aparţinut fostului combinate chimico-metalurgic Cuprom.
Toate victimele au fost internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare pentru îngrijiri medicale. AGERPRES /(A- Leontin Cupar )
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Poliţia cercetează cauzele care au provocat intoxicarea mai multor etnici romi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş continuă cercetările privind cauza intoxicării cu substanţe de origine necunoscută a 13 minori şi a unui adult de etnie romă, într-o clădire administrativă a fostului combinat metalurgic Cuprom - Baia Mare, pentru a stabili detaliile incidentului.
Maramureş: Intoxicaţii cu monoxid de carbon din cauza neglijenţei Echipajele SMURD au fost alertate, în noaptea de luni spre marţi, după ce trei presoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon într-o locuinţă din Baia Mare.
Maramureş: Soţ şi soţie intoxicaţi cu monoxid de carbon Două persoane, soţ şi soţie, din satul Săsar, judeţul Maramureş, s-au intoxicat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu monoxid de carbon.
Maramureş: Copil internat de urgenţă după ce s-a intoxicat cu ciuperci Un băieţel în vârstă de patru ani din comuna Coltău a fost internat, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în urma unei intoxicaţii alimentare cu ciuperci.
Maramureş: Tineri intoxicaţi cu monoxid de carbon din cauza unei microcentrale de apartament, salvaţi de pompieri Doi tineri din Baia Mare, soţ şi soţie, au fost salvaţi, în noaptea de duminică spre luni, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon cel mai probabil din cauza unei microcentrale de apartament defecte.
Maramureş: Punctul ISU din oraşul Cavnic, afectat de scurt circuit electric Baia Mare, 26 ian /Agerpres/- Punctul de lucru Cavnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Gheorghe Pop de Băseşti' Maramureş a fost afectat temporar în urma producerii unui scurt circuit la tabloul electric, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei remis, joi, AGERPRES.