Cele mai citite
 


Buzău: Peste 150 de copii au ajuns la spital din cauza înţepăturilor de căpuşă
miercuri, 6 iunie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 637 de buzoieni au ajuns la spital din cauza înţepăturilor de căpuşă, cei mai mulţi - 480 - au fost adulţi, iar ceilalţi 157 au fost copii.
Numărul pacienţilor, în special copii, care se prezintă la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce au fost muşcaţi de căpuşe creşte de la o zi la alta, până la sfârşitul lunii mai 637 de buzoieni au ajuns la spital din această cauză.
"În urma analizelor efectuate, o râmniceancă a fost diagnosticată cu boala Lyme, iar alţi trei buzoieni cu Rickettsioză", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bratosin. AGERPRES/(AS-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 18 persoane înţepate de căpuşe în ultimele două săptămâni Un număr de 18 persoane s-au prezentat în ultimele două săptămâni cu înţepături de căpuşă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Peste 50 de persoane muşcate de căpuşe în mini-vacanţa de Paşte În perioada 1-7 mai, peste 50 de persoane s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău cu muşcături de căpuşă.
Sibiu:14 persoane au ajuns în week-end la SJU cu înţepătură de căpuşă; sute de sibieni cer dezinsecţie în oraş Un număr de 14 sibieni s-au prezentat în ultimele două zile, la Unitatea de Primiri Urgenţe a celui mai mare spital public din judeţ, cel din municipiul Sibiu, după ce au fost înţepaţi de căpuşe, a declarat luni, pentru AGERPRES, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al instituţiei.
Harghita: Numărul persoanelor muşcate de căpuşe care se prezintă la Urgenţe, în creştere Numărul persoanelor muşcate de căpuşe, care se prezintă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc, este în creştere, în condiţiile în care vremea frumoasă a determinat tot mai mulţi harghiteni să îşi petreacă timpul liber în natură.
Buzău: Aproape 200 de persoane s-au prezentat la spital cu înţepături de căpuşă În ultimele două luni, aproape 200 de persoane s-au prezentat la Spitalul Judeţean de urgenţă Buzău cu înţepături de căpuşă, probele de laborator confirmând două cazuri cu febră butonoasă şi patru cu boală Lyme.
Buzău: Patru medici de Unitatea de Primiri Urgenţe şi-au dat demisia Patru medici de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău şi-au dat miercuri demisia.