Cele mai citite
 


Robert Negoiţă intenţionează să construiască un spital în sectorul 3
miercuri, 6 iunie 2012   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Candidatul USL la Primăria sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, că intenţionează să construiască un spital în acest sector al Capitalei, subliniind că este sprijinit în acest sens de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Robert Negoiţă este sprijinit în demersul său şi de dr. Monica Pop, directorul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti, care este şi manager al acestui proiect.
Potrivit acesteia, sectorul 3 este cel mai sărac din punct de vedere al unităţilor spitaliceşti, construcţia unei noi unităţi fiind o necesitate pentru cetăţenii din sectorul 3 al Capitalei.
"Sectorul 3 este cel mai sărac în spitale, există un singur spital, Colţea. Cred că în momentul de faţă cea mai mare nevoie în sectorul 3 este un spital. Construcţia unui spital este o necesitate imperioasă care să deservească atât copiii, cât şi adulţii", a subliniat dr. Monica Pop.
Ea a adăugat că atât în Bucureşti, cât şi în ţară, există locuri foarte puţine în care copiii pot fi trataţi şi a precizat că oamenii bolnavi sunt din ce în ce mai mulţi, necesitând o mai mare nevoie de asistenţă medicală.
"Sunt convinsă că dacă Robert Negoiţă va deveni primar, acest spital se va realiza. Dacă nu, va avea de-a face cu mine", a adăugat în glumă Monica Pop.
Nu în ultimul rând ea a subliniat că primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost cel mai bun manager de spital. "Este un administrator extraordinar", a adăugat dr. Monica Pop.
Directorul spitalului are şi un sfat pentru oamenii politici: "Îi sfătuiesc pe oamenii politici ca atunci când candidează la ceva să nu îi mai vorbească de rău pe predecesorii săi şi să continue ceea ce este bun. Nu înţeleg de ce există discriminare şi ar trebui ca într-o anumită poziţie să se adune şi să facă treabă, toţi pentru oameni. Aceasta este treaba unor primari, unor administratori", a argumentat aceasta.
Un susţinător al proiectului privind construirea unui spital în sectorul 3 este şi actorul George Ivaşcu, director al Teatrului Metropolis.
"Primarul Robert Negoiţă propune o investiţie în oameni. Un spital înseamnă a investi în oameni. Este nepermis ca în mileniul III, într-o ţară europeană, România anului 2012, cel mai mare sector să nu aibă un spital. Şi cred că respect pentru oameni înseamnă a fi civilizaţi în toate domeniile strategice - sănătate, educaţie, cultură", a spus actorul George Ivaşcu.
Robert Negoiţă a precizat că noua unitate spitalicească va fi construită în urma unei analize din care să rezulte necesarul de paturi şi implicit investiţia în acest proiect. El a adăugat că viitorul amplasament va fi analizat în colaborare cu Primăria Generală a Capitalei.
Robert Negoiţă a precizat că noul spital îşi propune să aibă în primul rând o secţie de urgenţă, dar şi o maternitate.
"Avem planuri mari. Îi asigur pe toţi cei care mă susţin şi pe cetăţenii sectorului 3 că voi face tot ceea ce depinde de mine să nu-i dezamăgesc", a subliniat Robert Negoiţă. AGERPRES/(A-Cătălina Matei)
Notare
Comentarii
de gianii
Robert Negoita este un om de cuvant care are un program coerent si bine pus la punct.

Va construii un spital

Va reabilita blocurile

Va construii case pentru tineri

Va creea locuri de parcare

Va extinde spatiile verzi

Este sustinut de oameni dedicat asa cum sunt Dr.Monica Pop,Ilie Nastase sau Sorin Oprescu.

Intr-un astfel de om am foarte mare incredere.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Nouă spitale vor asigura în Bucureşti asistenţa medicală de urgenţă de Sfântul Andrei şi Ziua Naţională Nouă spitale vor asigura asistenţa medicală de urgenţă pentru adulţi şi copii în Bucureşti în perioada sărbătorilor Sfântului Andrei şi Zilei Naţionale (30 noiembrie - 4 decembrie), a informat Direcţia de Sănătate Publică a Capitalei într-un comunicat publicat pe site-ul său.
Bucureşti: Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Bihor: Asistenţa medicală de urgenţă, sub o singură comandă în Oradea Asistenţa medicală de urgenţă în Oradea va funcţiona unitar, sub o singură comandă, prin comasarea celor două mari structuri din municipiu care funcţionează la Spitalul Municipal şi la Spitalul Judeţean, a anunţat marţi primarul Ilie Bolojan.
Sălaj: "Oscarul" pentru asistenţa medicală din Anglia, pentru un proiect ce vizează Spitalul Judeţean Zalău Un proiect ce vizează prevenirea şi controlul infecţiilor în Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, implementat de unitatea spitalicească în parteneriat cu Hospital Trust Calderdale and Huddesfield din Yorkshire a fost recompensat cu "Nursing time awards", un echivalent al premiilor "Oscar", acordat asistenţilor...