Cele mai citite
 


Galaţi: Spitalele, fără bani pentru materiale sanitare
marţi, 20 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalele gălăţene vor primi fonduri pentru plata salariilor angajaţilor şi a utilităţilor până la sfârşitul anului, dar nu au bani pentru materiale sanitare, a anunţat, luni, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi, Olimpia Buzia.
Aceasta a precizat că prin intermediul sistemului de credite de angajament, plătite la începutul anului următor, spitalele aflate în relaţie contractuală cu CJAS Galaţi vor putea primi suma de aproape 50.000.000 de lei, suficientă pentru plata salariilor şi utilităţilor până la sfârşitul anului. În aceşti bani nu sunt, însă, incluse şi costurile materialelor sanitare, indispensabile în tratarea pacienţilor.

Potrivit informaţiilor furnizare de unii manageri de spitale, Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi funcţionează sub limita de avarie, Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii poate asigura necesarul de materiale sanitare doar pentru luna octombrie, situaţie existentă şi la Spitalul de Psihiatrie 'Elisabeta Doamna'.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Circa 144 milioane lei de la CJAS pentru funcţionarea unităţilor sanitare timp de două luni Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi a primit 143,9 milioane lei cu care finanţează sistemul de sănătate gălăţean până la începutul lunii iunie, când este programată încheierea contractului-cadru pe anul în curs, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Olimpia...
Galaţi: Zeci de furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi au aplicat sancţiuni unui număr de 46 de furnizori de servicii medicale în primul semestru al anului, au anunţat, joi, reprezentanţii Biroului de control al instituţiei.
Spitalele gălăţene au bani doar până în august sau septembrie Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi a finalizat încheierea noului contract cadru cu unităţile sanitare gălăţene, la capitolul spitale fiind alocată pentru perioada aprilie-decembrie suma de 82.190.573 lei, cu 8% mai mică decât în anul anterior, a anunţat, miercuri, directorul instituţiei...
Galaţi: Bani pentru eliberarea de reţete compensate, doar până în octombrie Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi poate asigura plata către farmacii pentru eliberarea de reţete compensate doar până la sfârşitul lunii octombrie, a declarat, luni, pentru AGERPRES, directorul CJAS Galaţi, Olimpia Buzia.
Galaţi: Zeci de farmacii sancţionate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Peste 30 de farmacii din judeţul Galaţi au fost sancţionate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi în urma unor controale la cele care au contracte cu statul pentru furnizarea de medicamente, a anunţat miercuri directorul instituţiei, Elena Vrabie.
Preşedintele CJAS Galaţi: Întâi trebuie modificată Legea Sănătăţii, apoi se poate da ordinul de desfiinţare a CJAS-urilor Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi, Elena Vrabie, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că desfiinţarea caselor judeţene şi a direcţiilor de sănătate publică (DSP) se poate face doar după ce se modifică Legea Sănătăţii.