Cele mai citite
 


Numărul americanilor care se tem de pierderea asigurării medicale este în creştere /sondaj/
miercuri, 21 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul americanilor îngrijoraţi că şi-ar putea pierde actuala asigurare medicale continuă să crească, cu toate că preşedintele Barack Obama şi Congresul condus de democraţi se străduiesc să extindă plasa de siguranţă a societăţii pentru a-i proteja pe cei neasiguraţi, transmite Associated Press.
Nivelul crescând de nesiguranţă în ceea ce priveşte asigurările este reflectat de cel mai recent sondaj lunar realizat de Fundaţia Robert Wood Johnson, nepartizană.

De asemenea, ancheta de opinie relevă că americanii au puncte de vedere diferite în ceea ce priveşte reforma sistemului de sănătate şi posibilele efecte ale acesteia.

Potrivit sondajului pe luna septembrie, aproximativ o treime dintre americani au afirmat că se tem că şi-ar putea pierde asigurarea medicală, ceea ce marchează o creştere faţă de procentul de 29% care a recunoscut îngrijorări similare luna anterioară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: După ani întregi de dispută, reforma sistemului de sănătate face primii paşi După ani de aprigă dispută, reforma sistemului de sănătate a lui Barack Obama, destinată să ofere, începând cu ianuarie 2014, asigurări de sănătate subvenţionate pentru milioane de americani, s-a concretizat marţi odată cu deschiderea înregistrărilor online, relatează AFP.
SUA: Reducere istorică a numărului de americani fără asigurări de sănătate (administraţia) Reforma sistemului de sănătate iniţiată de către preşedintele SUA, Barack Obama, în 2010 a dus la cea mai mare reducere din ultimele patru decenii a numărului de americani fără asigurări de sănătate, a estimat luni administraţia, citată de AFP.
Sondaj: Medicii şi spitalele private din România - în topul încrederii pacienţilor; spitalele de stat - pe ultimul loc Medicii şi spitalele private din România se află în topul încrederii pacienţilor în componentele sistemului medical românesc, în timp ce spitalele de stat se află pe ultimul loc în acest clasament, potrivit unui sondaj realizat de IMAS împreună cu Centrul pentru inovaţie în medicină.
Obama îi avertizează pe republicani asupra confruntărilor legate de sănătate Preşedintele Statelor Unite Barack Obama i-a avertizat vineri pe adversarii săi republicani asupra tentativelor de a încearca să meargă până la criza bugetară pentru a-i contracara aplicarea reformei legate de asistenţa medicală.
'Obamacare': Deşi beneficiază de servicii medicale garantate, Obama şi-a cumpărat o asigurare din banii proprii Preşedintele american Barack Obama şi-a cumpărat o asigurare medicală, conformându-se cerinţelor reformei în domeniul sănătăţii pe care chiar el a iniţiat-o, într-un gest pur simbolic, întrucât Obama, ca orice preşedinte american, beneficiază de servicii medicale garantate, după cum anunţă Casa Albă...
Congresul american aprobă acordarea de asigurări de sănătate pentru salvatorii de la 11 septembrie Cele două camere ale Congresului SUA au aprobat miercuri un proiect de lege vizând furnizarea de asigurări medicale pentru salvatorii şi voluntarii de la 11 septembrie afectaţi de maladii legate de atentate, relatează AFP.