Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri băneşti pentru medicii de familie
joi, 22 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cei 151 de medici de familie din Mehedinţi au primit de la Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) suma de 1.180.000 lei aferentă serviciilor efectuate în luna septembrie, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul general Doina Borugă.
Potrivit acesteia, decontarea facturilor a fost posibilă datorită fondurilor repartizate de la bugetul de stat, fapt care a influenţat pozitiv desfăşurarea în continuare, fără probleme, a activităţii de asistenţă medicală a asiguraţilor arondaţi cabinetelor de medicină a familiei.
'Faptul că s-au identificat resurse financiare, în actuala recesiune economică, pentru achitarea unor obligaţii contractuale ne oferă garanţia că nici în viitor sănătatea pacienţilor nu va fi pusă în pericol', a precizat Borugă.
Tot în această săptămână CJAS Mehedinţi a mai alocat 1.300.000 lei sectorului de oncologie din unităţile spitaliceşti ale judeţului, unde se înregistraseră unele deficienţe în asigurarea tratamentului bolnavilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Medicii de familie, racordaţi la Sistemul Informatic Unic Integrat Drobeta-Turnu Severin, 27 ian /Agerpres/ - Casa Judeţeană pentru Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a lansat, joi, o aplicaţie online prin care instituţiei şi medicilor de familie din teritoriu li se oferă posibilitatea să aibă acces la baza de date a Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) din...
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat, în această săptămână, servicii de asistenţă tehnică şi transport al bolnavilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) în valoare de 552.000 de lei, a declarat marţi pentru AGERPRES reprezentantul acesteia, Radu Barbu.
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 22 ian /Agerpres/ - Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat suma de 870.000 lei pentru plata serviciilor de asistenţă medicală, restante din anul 2009, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi societatea Bya Cris, a declarat,pentru AGERPRES, reprezentantul...
Mehedinţi: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în blocaj financiar Situaţia financiară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi este critică, medicii de familie care asigură tratamentul bolnavilor la domiciliu având restanţe la plata salariilor din luna mai, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Medicii de familie dau consultaţii contra cost, fără să elibereze reţete gratuite şi compensate Cei 154 de medici de familie din judeţul Mehedinţi acordă consultaţii contra cost, fără însă să elibereze bilete de trimitere şi reţete gratuite şi compensate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Mehedinţi, Adrian Petcu.
Mehedinţi: 46 de medici de familie, din cei 154, au semnat actele adiţionale la contractul-cadru Un număr de 46 de medici de familie din cei 154 din judeţul Mehedinţi au semnat actele adiţionale la contractul-cadru de prestare a serviciilor de asistenţă medicală primară, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES preşedintele Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate, Doina Borugă.