Cele mai citite
 


Satu Mare: Internată în spital după ce a înghiţit câteva zeci de cuie
joi, 22 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 40 de ani se află internată la Spitalul Judeţean Satu Mare după ce a înghiţit câteva zeci de cuie.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian, a declarat miercuri că femeia este monitorizată de medici, care vor decide dacă vor interveni chirurgical.
'A înghiţit între 50 şi 100 de cuie de dimensiunea unui chibrit. Cuiele erau în etajul abdominal superior şi au început să se deplaseze spre intestin. Trebuie să vedem cum se deplasează acestea. Un chirurg va decide joi sau vineri dacă o operează sau nu. Este greu de crezut că acestea se vor elimina pe cale naturală', a declarat Demian.

Femeia nu este la prima experienţă de acest fel, fiind internată de alte trei ori tot după ce a ingerat materiale metalice. De fiecare dată cuiele sau agrafele înghiţite au fost eliminate pe cale naturală. Potrivit lui Demian femeia suferă de afecţiuni psihice şi a înghiţit cuiele după o ceartă în familie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Spitalul Judeţean primeşte o ambulanţă de transport persoane Spitalul Judeţean Satu Mare va primi o ambulanţă pentru transportul bolnavilor între secţii, a anunţat, duminică, ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.
Satu Mare: Ambulanţă nouă la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean Satu Mare a fost dotat cu o ambulanţă de tip A2 destinată transportului pacienţilor între secţiile unităţii.
Satu Mare: Alte 20 de persoane intoxicate la restaurantul care ar fi trebuit să fie închis temporar Peste 20 de persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Satu Mare în noaptea de vineri spre sâmbătă cu toxiinfecţie alimentară după ce au participat la un botez la acelaşi restaurant la care în seara precedentă au fost intoxicaţi peste 50 de copii la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a.
Satu Mare: Deficit de 150 de cadre la spitalul judeţean Satu Mare, 12 apr /Agerpres/ - Spitalul Judeţean Satu Mare are un deficit de cel puţin 150 de cadre medicale la aproape toate secţiile, activitatea desfăşurându-se anevoios.
Satu Mare: Primul suspect de gripă porcină La Spitalul Judeţean Satu Mare a fost internat primul suspect de gripă nouă din judeţ, recent întors dintr-o călătorie din Israel.
Satu Mare: Suspectă de botulism transferată la o clinică din Cluj O sătmăreancă a fost transferată de la Spitalul Judeţean Satu Mare la clinica de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca, fiind suspectă de botulism.