Cele mai citite
 


Mehedinţi: 143.600 lei pentru ambulatorii
vineri, 23 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Celor 37 de ambulatorii din judeţul Mehedinţi, din care 4 spitaliceşti şi 33 private, li s-au repartizat joi, de la Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS), suma de 143.600 lei.
Reprezentantul CJAS Mehedinţi, Radu Barbu, a declarat pentru AGERPRES că serviciile acestora sunt decontate la zi, fapt care oferă posibilitatea respectivelor unităţi spitaliceşti să-şi continue activitatea de diagnosticare şi tratament fără întrerupere şi în condiţii de eficienţă maximă.
'Aceste ambulatorii, specializate pe medicina internă, gastroenterologie, chirurgie generală, obstetică-ginecologie, ecografie, recoltări analize şi panificare familială, având cu CJAS Mehedinţi contracte de prestări servicii, fac parte din reţeaua naţională de centre de diagnostic şi tratamente, certificate cu standardul de calitate ISO 2001', a precizat Barbu.
Potrivit sursei citate, aceste structuri medicale degrevează o mare parte din activitatea spitalelor, fluidizând astfel consultarea bolnavilor care sunt recuperaţi medical mai repede şi cu costuri minime, fără să mai fie internaţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Peste 450 de asiguraţi beneficiază de asistenţă medicală la domiciliu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a primit de la începutul anului şi până la 1 octombrie 452 de cereri de la asiguraţi pentru asistenţă medicală la domiciliu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Serviciile medicilor din ambulatoriu au fost achitate Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a achitat serviciile medicilor din ambulatoriile de specialitate şi ale unităţilor spitaliceşti efectuate în trimestrul al IV-lea al anului trecut şi în ianuarie 2010.
Mehedinţi: Proteze ortopedice pentru intervenţii în premieră Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a achiziţionat, pentru prima oară, 21 de proteze implantabile utilizate pentru fracturile de şold femural, care imobilizau la pat în special pacienţii de peste 70 ani.
Mehedinţi: Fonduri pentru decontarea serviciilor de ambulanţă Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat, în această săptămână, servicii de asistenţă tehnică şi transport al bolnavilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) în valoare de 552.000 de lei, a declarat marţi pentru AGERPRES reprezentantul acesteia, Radu Barbu.
Mehedinţi: Serviciile spitaliceşti, decontate Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a alocat spitalelor din judeţ suma de 4,32 milioane de lei, în a doua decadă a lunii ianuarie, a declarat marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Farmaciile şi-au primit banii pentru medicamente Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a început, vineri, plata facturilor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor.