Cele mai citite
 


Numărul virozelor respiratorii, în creştere, în judeţul Mehedinţi
vineri, 23 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Raceala si gripa, Stiri
 

În judeţul Mehedinţi infecţiile acute respiratorii au ajuns, conform ultimelor raportări ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), la 1.016 cazuri, în creştere cu aproape 13 % faţă de prima decadă a lunii octombrie, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul adjunct, Marinică Stoian.

Potrivit acestuia, această situaţie alarmantă se datorează în special oscilaţiilor de temperatură care determină multe persoane vulnerabile, în special copii şi bătrâni, să nu se îmbrace adecvat.

'Până la această dată există internaţi în spitalele judeţului 25 de bolnavi.Nu am înregistrat nici un caz de gripă', a precizat Stoian.

Campania de vaccinare antigripală va începe în judeţul Mehedinţi, DSP identificând deja 62.007 persoane care ar trebui vaccinate.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: A început a doua campanie de vaccinare antigripală Cei peste 150 de medici de familie din judeţul Mehedinţi au început a doua campanie de imunizare în sezonul rece 2015-2016 a persoanelor vulnerabile la îmbolnăviri gripale, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, Miruna Constantin.
Mehedinţi: A început distribuirea dozelor de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a demarat campania de vaccinare antigripală, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Codruţa Vochescu.
Mehedinţi: A început acţiunea de vaccinare a persoanelor vulnerabile la gripă Campania de vaccinare antigripală gratuită a persoanelor vulnerabile la îmbolnăvirea cu virusul gripal a început în judeţul Mehedinţi, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Romaniţa Ionovici.
Harghita: Număr scăzut de viroze respiratorii; interesul pentru vaccinarea antigripală este tot mai mic Numărul virozelor respiratorii şi a pneumoniilor înregistrate în ultima săptămână este mult mai scăzut decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, dar medicii sunt îngrijoraţi întrucât interesul pentru vaccinare antigripală este tot mai mic şi este posibil să urmeze o perioadă în care se vor amplifica...
Mehedinţi: Fonduri pentru achiziţionarea vaccinului antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit suma de 202.000 lei necesară achiziţionării vaccinului antigripal, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct Marinică Stoian.
Sălaj: Vaccinare antigripală gratuită pentru 48.000 de persoane Peste 48.000 de persoane din Sălaj vor putea beneficia gratuit, în acest an, de vaccinul antigripal, potrivit catagrafierii realizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP).