Cele mai citite
 


Vrancea: Marian Oprişan a prezentat ambulanţele SMURD
vineri, 23 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a prezentat, joi, patru ambulanţe SMURD care au fost alocate judeţului de către Ministerul Sănătăţii.
Cele patru ambulanţe, a căror valoare totală este de 1,4 milioane lei, au ajuns în judeţ în urmă cu câteva zile şi urmează să deservească mai multe staţii de ambulanţă din judeţ.

Marian Oprişan a precizat că a solicitat la Ministerul Sănătăţii un număr de 17 ambulanţe, în primăvara acestui an, dar că judeţului i-au fost alocate doar patru astfel de autoutilitare.

''Atrag atenţia 'ministrului 2 în 1', domnului Videanu, priceput la economie, să nu stopeze discuţiile cu Ministerul Sănătăţii şi să ţină de dotarea SAJ şi a SMURD cu diferenţa de până la 17 ambulanţe. Cetăţenii merită ca viaţa lor să fie protejată, iar grija faţă de oameni este preocuparea noastră'', a spus Oprişan.

Referindu-se la preocupările administraţiei judeţene, preşedintele CJ Vrancea a mai spus că ''marea provocare pentru administraţia publică judeţeană este, în acest moment de tulburare generală generat de către Traian Băsescu, construcţia unui nou spital pentru cetăţenii municipiului Focşani'' şi şi-a exprimat speranţa ca ''aceste deziderate să se împlinească după alegerile prezidenţiale''.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, cere, din nou, demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a solicitat, vineri, demisia ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, pe care îl acuză că dezinformează "în legătură cu descentralizarea din cadrul instituţiei pe care o conduce".
Vrancea: Trei ambulanţe SMURD pentru ISU Trei ambulanţe SMURD au ajuns, luni, în Vrancea şi vor intra în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Vrancea: SMURD a primit trei ambulanţe în cadrul unui proiect în care Consiliul Judeţean este partener Angajaţii SMURD Vrancea vor beneficia de trei ambulanţe - două ambulanţe de prim-ajutor (tip B) şi o ambulanţă de reanimare (tip C), acestea fiind luate în primire miercuri de la reprezentanţii Consiliului Judeţean.
Marian Oprişan vrea sprijin guvernamental pentru construcţia unui nou spital la Focşani Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, social-democratul Marian Oprişan, a declarat vineri că doreşte sprijin de la prim-ministrul Emil Boc şi Ministerul Sănătăţii pentru construcţia unui nou spital la Focşani.
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: Marian Oprişan solicită demisia ministrului Cseke Attila Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan (PSD) a solicitat, joi, demisia ministrului sănătăţii, Cseke Attila, ca reacţie a declaraţiilor acestuia conform cărora administraţiile judeţene din Dolj şi Vrancea nu au alocat fonduri spitalelor.