Cele mai citite
 


Sală de curs la Spitalul 'Marie Curie'
vineri, 23 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Copiii internaţi la Spitalul 'Marie Curie' din Capitală nu vor pierde cursurile întrucât unitatea spitalicească va avea o sală de cursuri, a declarat, joi, în cadrul deschiderii oficiale a celei de-a V-a ediţii a Târgului Educaţional Bucureşti, Eugen Ursu, reprezentantul firmei care amenajează sala de la spital.
El a precizat că sala de curs a fost deja dotată, de firma pe care o reprezintă, cu mese, table interactive, hărţi.
'Ne-am plictisit de reforme, trebuie să încercăm să-i convingem pe cei care iau decizii că finanţarea nu înseamnă numai clădiri şi căldură, ci şi dotări', a spus Eugen Ursu.
La rândul său, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Municipiului Bucureşti, Cristian Alexandrescu, a declarat că inspectoratul va asigura profesorii necesari pentru cei care vor să urmeze cursuri în sala care se va deschide la Spitalul 'Marie Curie'.
'Există mulţi copii care sunt internaţi în spitale. La Spitalul 'Marie Curie' din Capitală se va amenaja o sală de cursuri în aşa fel încât elevii să nu rămână în urmă', a arătat inspectorul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primele aparate de chirurgie cardiovasculară au ajuns la Spitalul 'Marie Curie' Spitalul 'Marie Curie' din Capitală a primit primele aparate pentru amenajarea Secţiei de chirurgie cardiovasculară pentru copii, din fondurile oferite de Ministerul Sănătăţii şi compania Procter&Gamble, în cadrul campaniei ''Şansă la viaţă, şansă la noi amintiri'', a declarat, miercuri, într-o conferinţă...
Dr. Bălgrădean ('Marie Curie'): Cei trei copii prezintă forme severe de SHU Cei trei copii internaţi la Spitalul "Marie Curie" cu Sindrom Hemolitic Uremic prezintă forme severe ale bolii, a declarat vineri prof. univ. dr. Mihaela Bălgrădean, şeful Secţiei de Nefrologie.
Dr. Bălgrădean (Marie Curie): Unul dintre copiii internaţi cu sindrom hemolitic uremic ar putea suferi de o afectare neurologică Unul dintre ultimii doi copii internaţi la Spitalul Marie Curie cu sindrom hemolitic uremic ar putea suferi de o afectare neurologică în cadrul bolii, a declarat, sâmbătă, şeful Secţiei de Nefrologie, dr. Mihaela Bălgrădean.
Spitalul ''Marie Curie'' va avea o secţie de cardio-chirurgie pediatrică Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Marie Curie' din Bucureşti va avea o secţie de cardio-chirurgie pediatrică operaţională, până la sfârşitul anului.
Campanie socială "2% pentru Spitalul "Marie Curie" Bucureşti 21 aprilie /Agerpres/ - Fundaţia Scheherazade împreună cu Prefectura Bucureşti a lansat miercuri campania socială "2% pentru Spitalul de copii "Marie Curie".
Medici italieni operează în perioada 3-8 februarie la Spitalul Marie Curie din Capitală Cinci medici şi patru asistenţi italieni de la clinica San Donato din Milano împreună cu cinci medici şi opt asistenţi români vor efectua în perioada 3-8 februarie mai multe operaţii pentru corectarea unor malformaţii congenitale cardiace la copii internaţi la Spitalul Marie Curie din Capitală.