Cele mai citite
 


Spania: vaccinarea împotriva gripei A începe la 16 noiembrie
vineri, 23 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Raceala si gripa, Stiri, Gripa porcina
 

Vaccinarea împotriva gripei A începe în Spania la 16 noiembrie, în toate comunităţile autonome, potrivit declaraţiilor mai multor membri ai executivelor regionale, făcute în timpul reuniunii Consiliului interteritorial pentru sănătate.

Începutul imunizării va avea loc în acelaşi timp în toate comunităţile autonome spaniole, precizează postul public de radio, amintind că primii vaccinaţi vor fi cei care fac parte din grupurile de risc - personalul sanitar, cei din serviciile publice de bază, femeile însărcinate şi bolnavii cronici, de la vârsta de şase luni.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
De luni, vaccinarea anti AH1N1 se face la medicul de familie Începând de luni, persoanele care doresc să se vaccineze cu vaccinul împotriva gripei AH1N1 trebuie să se prezinte la cabinetele medicilor de familie, sau la centrele medicale de vaccinare.
Braşov: Cinci centre de vaccinare pentru gripa AH1N1 Braşov, 11 ian /Agerpres/ - Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Braşov a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, că în judeţul Braşov vor fi deschise cinci centre pentru vaccinarea împotriva virusului AH1N1.
Primul caz mortal de gripă A H1N1 în Cipru Ciprul a înregistrat primul caz mortal de gripă A H1N1, fiind vorba de o fetiţă de cinci luni, decedată la Nicosia din cauza unor complicaţii neurologice, a anunţat marţi Ministerul cipriot al Sănătăţii, transmite AFP.
De luni, vaccinarea anti AH1N1 se face la medicul de familie şi în alte două centre Bucureşti, 10 ian /Agerpres/ - Cabinetele de vaccinare organizate în cele patru unităţi sanitare din Bucureşti, respectiv Institutul Naţional de Boli Infecţioase 'Matei Balş', Spitalul de Oftalmologie Lahovari, Spitalul Colentina şi Spitalul Fundeni vor fi deschise până astăzi, 10 ianuarie a.c., la orele...
Gripa A /H1N1/: campanie de vaccinare în Iran cu vaccinuri din Franţa Iranul va lansa în următoarele zile o campanie de vaccinare împotriva gripei A/H1N1/ cu vaccinuri achiziţionate în special din Franţa, informează AFP.
Călăraşi: Campanie de vaccinare antituberculoză a copiilor neimunizaţi până acum Campania de vaccinare a copiilor născuţi în intervalul ianuarie-iunie şi care nu au fost imunizaţi până la această dată împotriva tuberculozei va începe joi în judeţul Călăraşi.