Cele mai citite
 


Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati', executat silit de furnizorii de medicamente
vineri, 23 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean 'Mavromati' din Botoşani se află în procedură de executare silită, după ce a pierdut în instanţă procesele intentate de trei firme furnizoare de medicamente, a declarat, joi, directorul unităţii, medicul Cornel Enahce. Potrivit acestuia, firmele care au deja hotărârile judecătoreşti în favoarea lor au de recuperat aproximativ 700.000 de lei.
'Numărul de notificări şi de procese s-a mărit. Sunt deja firme de medicamente furnizoare care au parcurs paşii în justiţie şi au în mână sentinţe definitive pentru care spitalul va fi executat. Nu ştiu în ce fel. Le vom da centrala termică, spălătoria. Poate vom obţine eşalonări la plată', a afirmat Enache

Datoriile totale ale Spitalului Judeţean către furnizorii de medicamente se ridică la circa patru milioane de lei. Directorul unităţii medicale speră ca statul să intervină pentru acoperirea debitelor restante din anii precedenţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Bolnavii de la Spitalul Judeţean nu au mai primit carne de câteva săptămâni Bolnavii internaţi în Spitalul Judeţean 'Mavromati' nu au mai beneficiat, de cel puţin două săptămâni, de carne.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' a rămas fără vaccin antirabic Spitalul Judeţean 'Mavromati' Botoşani a epuizat rezervele de doze de vaccin antirabic, ca urmare a numărului mare de pacienţi muşcaţi de câini, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii, medicul Cornel Enache.
Spitalul Judeţean, executat pentru o datorie de trei milioane de lei Botoşani, 1 iul /Agerpres/ - Spitalul Judeţean “Mavromati” Botoşani urmează a fi executat pentru o datorie de aproximativ trei milioane de lei faţă de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), a declarat, miercuri, directorul CJAS, Rodica Huţuleac.
Botoşani: Protest spontan la Spitalul judeţean Angajaţii Laboratorului de analize al Spitalului Judeţean 'Mavromati' Botoşani au declanşat, luni dimineaţă, un protest spontan, în semn de nemulţumire faţă de intenţia conducerii spitalului de a transfera administrarea laboratorului unei firme private.
Botoşani: Protest al angajaţilor Spitalului Judeţean 'Mavromati' împotriva liderilor de sindicat Zeci de cadre medicale de la Spitalul Judeţean 'Mavromati' din Botoşani au participat miercuri la un protest faţă de liderii sindicatului din unitate.
Botoşani: Spitalul Judeţean Mavromati, obligat pentru a patra oară de instanţă să reangajeze un salariat Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a fost obligat la plata unor daune morale de 30.000 de lei unui angajat, care a fost concediat ilegal de patru ori în mai puţin de doi ani. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, miercuri, că deciziile de concediere ale fostului şef al Serviciului...