Cele mai citite
 


Dolj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova are un nou manager
vineri, 23 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova are, începând de joi, un nou manager în persoana conf.univ.dr.Florin Petrescu care a mai îndeplinit această funcţie în mai multe rânduri în ultimii 15 ani.
Florin Petrescu o înlocuieşte pe liberala Cristina Calangiu, preşedinte al PNL Craiova, care a fost demisă de către ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu.

Noul manager al Spitalului Judeţean Craiova a fost învestit, joi, în funcţie de către prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, în cadrul unei adunări festive la care Calangiu nu a participat.

Florin Petrescu a fost numit manager interimar de către ministrul Sănătăţii până la revocarea sa din funcţie sau până la organizarea concursului pentru ocuparea postului.

Acesta a declarat, pentru Agerpres, că, vineri, va semna procesul verbal de predare-primire, după care îşi va intra în atribuţii, urmând să stabilească care sunt priorităţile Spitalului Judeţean de Urgenţă.

''Voi face o evaluare a situaţiei spitalului şi voi vedea care sunt problemele care trebuie rezolvate cu prioritate. De altfel, eu cunosc foarte bine acest spital, pentru că dacă însumez perioadele în care l-am condus cred că depăşesc 10 ani'', a declarat Petrescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: PNL avertizează cu privire la pericolul producerii unei 'tragedii Giuleşti' la SJU Craiova Preşedintele PNL Craiova, dr. Cristina Calangiu, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES că doreşte să atragă atenţia încă o dată autorităţilor locale şi Ministerului Sănătăţii că dacă cablurile electrice foarte vechi, uzate fizic şi moral din subsolul...
Dolj: Anchetă epidemiologică la SJU Craiova după ce au fost rapotate şase cazuri de de infecţie cu Clostridium difficile Direcţia de Sănătate Publică Dolj a demarat o anchetă epidemiologică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova după ce au fost raportate existenţa în luna septembrie a şase cazuri de infecţie cu Clostridium difficile, considerat drept principalul agent etiologic al sindromului diareic după terapie cu ...
Dolj: Spitalul Judeţean Craiova recuperează cheltuielile şi de la morţi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova este obligat să îşi recupereze banii prin intermediul instanţei, chiar dacă, de multe ori, fără să ştie, unele dintre persoanele date în judecată sunt decedate de mai mulţi ani.
Dolj: Mai mulţi membri au părăsit Sanitas pentru a se înscrie într-un nou sindicat Mai mulţi membri ai Sanitas Dolj au părăsit acest sindicat pentru a se înscrie în Federaţia Liberă a Cadrelor Medicale din Sănătate, care se va afilia la Confederaţia Cartel Alfa.
Dolj: Curtea de Apel Craiova a respins contestaţia fostului viceprimar Calangiu împotriva deciziei de arestare preventivă Curtea de Apel Craiova a respins, marţi, contestaţia formulată de Cristina Calangiu, fost viceprimar al Craiovei, împotriva deciziei Tribunalului Dolj de arestare preventivă pentru trafic de influenţă.
Dolj: Subprefectul Ionel Ciobotea a fost condus pe ultimul drum Subprefectul judeţului Dolj, Ionel Ciobotea, care a decedat, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova unde suferise o intervenţie chirurgicală, a fost condus, marţi, pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, fiind înmormântat la Cimitirul Craiova Nord cu onoruri militare.