Cele mai citite
 


Teleorman: Tentativă de jaf la o farmacie din Roşiorii de Vede
duminică, 25 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tentativă de jaf s-a înregistrat vineri seara la o farmacie din zona centrală a municipiului Roşiorii de Vede, unde un bărbat cu cagulă pe faţă a ameninţat cu pistolul asistenta de serviciu, solicitându-i încasările zilei.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman, Adrian Ilicea, a declarat pentru AGERPRES, sâmbătă, că 'femeia s-a comportat curajos, după îmbrâncirea agresorului reuşind să fugă din farmacia pe care a închis-o prin exterior'.

Alertaţi, poliţiştii au venit operativ la faţa locului, dar nu au putut intra în farmacie deoarece infractorul a folosit un instinctor care a provocat o ceaţă lăptoasă.
Intervenţia ulterioară a poliţiştilor a dus la imobilizarea bărbatului ascuns într-o cameră din interiorul farmaciei.

Potrivit sursei citate, surprizele nu au fost puţine. Agresorul este un tânăr care a împlinit recent 18 ani, fiind elev la un liceu din Roşiorii de Vede. Pistolul pe care l-a pus la tâmpla asistentei farmacist era, de fapt, din plastic, dar într-o geantă mai avea un dispozitiv pentru electroşocuri, un cuţit de 21 de centimetri şi mânuşi chirurgicale.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că aceeaşi persoană este autorul unei tâlhării comise în urmă cu câteva săptămâni în municipiul din judeţul Teleorman, când într-o scară de bloc i-a luat cu forţa unei femei geanta cu bani şi acte.

Tânărul din Roşiorii de Vede a fost reţinut acum pentru tentativă de tâlhărie, urmând a fi prezentat Parchetului şi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Constanţa: Tentativă de jaf la policlinica din incinta Spitalului Judeţean Poliţiştii fac cercetări după ce, în noaptea de joi spre vineri, autori neidentificaţi deocamdată au încercat să fure un bancomat din interiorul policlinicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Teleorman: O asistentă de la SAJ, acuzată că s-a prezentat la serviciu în stare de ebrietate O asistentă, angajată a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Teleorman este acuzată că s-a prezentat, în noaptea de joi spre vineri, în stare de ebrietate la serviciu. Colegii asistentei susţin că femeia s-a prezentat sub influenţa băuturilor alcoolice în repetate rânduri, iar în urmă cu mai bine...
Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi, Vasile Astărăstoae, trimis în judecată de procurorii DNA Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi au dispus trimiterea în judecată a rectorului Universităţii de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa" Iaşi (UMF Iaşi), Vasile Astărăstoae, manager de proiect şi preşedinte al comisiei de evaluare a ofertelor în cadrul procedurii de achiziţie a platformei...
Teleorman: La CJ, serviciu nou pentru managementul asistenţei medicale Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman a înfiinţat Serviciul pentru managementul asistenţei medicale, unde vor lucra opt persoane cu funcţii publice sau contractuale.
DNA: Managerul Spitalului Clinic Constanţa, trimis în judecată pentru tentativă la abuz în serviciu Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dănuţ Căpăţână, a fost trimis în judecată pentru tentativă la abuz în serviciu asimilat infracţiunilor de corupţie, potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) transmis marţi AGERPRES.