Cele mai citite
 


Cristian Vlădescu, propus ministru al Sănătăţii - biofişă
duminică, 25 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cristian Vlădescu a fost propus, vineri, pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, în noul Cabinet al primului-ministru desemnat Lucian Croitoru.
Vlădescu a absolvit Facultatea de medicină generală a Universităţii 'Carol Davila' din Bucureşti în 1988. A urmat un master în ştiinţe politice la SNSPA între anii 1990 şi 1992 şi un master în management sanitar la University of Leeds (1992 - 1993).
În 1999 şi-a obţinut doctoratul în sociologie la Universitatea din Bucureşti, iar în 2000 doctoratul în medicină.
Şi-a început activitatea profesorală în 1994, cu un stagiu la Wagner School for Public Service din cadrul New York University.
Este profesor asociat la Facultatea de sociologie şi asistenţă socială a Universităţii Bucureşti din 1995, iar 2002 predă sănătate publică şi management la Universitatea 'Victor Babeş' din Timişoara.
Între anii 1998 şi 2001 a fost expert al Consiliului Europei pe probleme de politici de sănătate, iar între 1999 şi 2005 a ocupat funcţia de preşedinte executiv al Centrului pentru Politici şi Servicii de Sănătate.
Şi-a început activitatea la Ministerul Sănătăţii ca director general al Departamentului pentru reformă (1997 - 1998). Între anii 2005 şi 2006 a fost preşedintele Comisiei de sănătate publică a ministerului, iar în perioada martie 2005 - februarie 2007 a fost preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
HG privind înfiinţarea Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, publicată în MO Hotărârea de Guvern privind înfiinţarea Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, care a nemulţumit Senatul Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila', acesta anunţând că o va contesta, a fost publicată marţi în Monitorul Oficial.
Andrei Baciu - propus ministru al Sănătăţii (fişă biografică) Andrei Baciu a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.
Ritli Ladislau, propus de UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR, minor la guvernare) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
UDMR îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) îl propune pe Ritli Ladislau pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, anunţă Uniunea într-un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.
E. Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii să continue reforma; Ritli nu este responsabil pentru incidentul din 2002 Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Directorul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din Bulgaria, acuzat de Parchet Sofia, 19 apr - Corespondentul Agerpres, Ivan Radev, transmite: Jeni Naceva, director al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din Bulgaria, a fost pusă sub acuzare luni de Parchet pentru abuz de serviciu. Una dintre acuzaţiile aduse doamna Naceva este aceea că, în perioada februarie-mai 2009, în...