Cele mai citite
 


Actorul Gheorghe Dinică este internat la terapie intensivă la Spitalul Floreasca
duminică, 25 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Actorul Gheorghe Dinică este internat de pe 22 octombrie la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde primeşte îngrijiri, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES prof. dr. Mircea Beuran, managerul spitalului.

Medicul a spus că actorul a mai fost internat la Spitalul Elias în perioada 19-20 octombrie şi a precizat că familia nu doreşte să facă publice amănunte despre starea sa de sănătate.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul Floreasca: Starea răniţilor aflaţi la terapie intensivă - stabilă Starea pacienţilor internaţi la Spitalul Floreasca în urma incendiului care a avut loc vineri seara în club Colectiv este stabilă, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Spitalul Floreasca: 6 răniţi în stare foarte gravă; sunt la terapie intensivă Şase pacienţi în stare foarte gravă sunt internaţi la Terapie Intensivă în Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat, luni, medicul Raluca Moldoveanu.
Actorul Gheorghe Dinică a murit Actorul Gheorghe Dinică a murit, marţi, la Spitalul Floreasca din Capitală, în jurul orei 13,00, în urma unui stop cardiac, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.
Una dintre victimele accidentului din Muntenegru, internată la Spitalul Floreasca, în stare foarte critică Una dintre victimele accidentului din Muntenegru este internată la Spitalul Floreasca la Terapie Intensivă, în stare foarte critică, cu traumatism cranio-cerebral grav, a declarat miercuri Manuela Guran, medic SMURD.
Spitalul Floreasca: Starea pacientului Gabriel Cotabiţă este gravă, dar stabilă Starea lui Gabriel Cotabiţă este gravă, dar stabilă, investigaţiile complexe de la internare până la momentul de faţă indicând drept cauză cea mai probabilă a stopului cardio-respirator o tulburare severă de ritm cardiac (produs în contextul unor afecţiuni cardio-vasculare pre-existente), fiind excluse...
Bogdan Opriţa (Spitalul Floreasca): O pacientă internată în Secţia de ortopedie va fi externată astăzi O pacientă aflată în Secţia de ortopedie a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca este programată să se externeze vineri, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.