Cele mai citite
 


Primul deces de gripă H1N1 în R. Moldova
duminică, 25 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Gripa porcina
 

Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova anunţă primul caz de deces asociat cu gripa pandemică A(H1N1).

Pacientul, în vârstă de 50 de ani, cu patologii asociate, s-a stins din viaţă în seara zilei de vineri într-un spital din Chişinău, mai anunţă sâmbătă Ministerul, fără a oferi alte detalii.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
China: primul caz mortal de gripă H1N1, în Tibet (oficial) China a înregistrat primul caz mortal de gripă H1N1, duminică, în regiunea autonomă Tibet /sud-vest/, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii chinez, citat de Xinhua.
Gripa H1N1 în Turcia: 19 noi decese, bilanţul ajunge la 112 morţi Turcia a înregistrat 19 noi decese din cauza virusului gripei H1N1, ceea ce ridică la 112 numărul morţilor din cauza acestei maladii, a anunţat luni Ministerul Sănătăţii, citat de AFP.
Harghita: Primul caz de gripă H1N1, confirmat la o femeie de 62 ani Primul caz de gripă H1N1 din Harghita a fost confirmat la o femeie de 62 de ani, evoluţia stării sale de sănătate fiind una pozitivă.
Turcia: Şase noi decese de gripă H1N1 Ministerul Sănătăţii din Turcia au anunţat miercuri şase noi decese legate de virusul H1N1, printre victime aflându-se şi trei copii, transmite AFP.
Afganistan: opt cazuri mortale de gripă H1N1 Afganistanul a înregistrat opt decese datorate gripei H1N1 în ultimele zece zile, a anunţat joi Ministerul Sănătăţii, al cărui bilanţ precedent nu era decât de un mort.
Olimpice: Pe lângă virusul Zika, Brazilia se confruntă şi cu o epidemie de gripă H1N1, cu patru luni înaintea JO 2016 Virusul Zika nu mai este singura problemă de sănătate care dă bătăi de cap autorităţilor din Brazilia, confruntate acum şi cu o epidemie de gripă aviară mai mortală decât în 2015, cu patru luni înaintea Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, informează AFP.