Cele mai citite
 


Starea de sănătate a actorului Gheorghe Dinică este stabilă
duminică, 25 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Actorul Gheorghe Dinică se află în continuare la Terapie Intensivă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost internat pe 22 octombrie.
Starea sa rămâne gravă, dar stabilă, spun medicii.
El a fost consultat de o echipă pluridisciplinară alcătuită inclusiv din infecţionişti şi pe lângă afecţiunile de care suferea s-a adăugat o infecţie sistemică.
Medicii fac tot ce este posibil pentru a-i îmbunătăţi starea de sănătate.
Actorul Gheorghe Dinică este internat de pe 22 octombrie la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde primeşte îngrijiri, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES prof. dr. Mircea Beuran, managerul spitalului.
Medicul a spus că actorul a mai fost internat la Spitalul Elias în perioada 19-20 octombrie şi a precizat că familia nu doreşte să facă publice amănunte despre starea sa de sănătate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Colectiv/ Spitalul de Urgenţă Floreasca: Trei răniţi - în continuare cu stare generală extrem de gravă Trei răniţi în clubul Colectiv se află în continuare internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, toţi fiind critici, cu stare generală extrem de gravă.
Spitalul Floreasca: 6 răniţi în stare foarte gravă; sunt la terapie intensivă Şase pacienţi în stare foarte gravă sunt internaţi la Terapie Intensivă în Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat, luni, medicul Raluca Moldoveanu.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
„Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină” Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Pantelimon” a organizat vineri, 6 noiembrie, la sediul instituției, o conferință de presă dedicată închiderii proiectului „Program de stagii de practică în terapie intensivă și consiliere profesională pentru studenți la medicină”- proiect POSDRU/189/2.1/G/155733. Proiectul...
Spitalul Floreasca: Starea răniţilor aflaţi la terapie intensivă - stabilă Starea pacienţilor internaţi la Spitalul Floreasca în urma incendiului care a avut loc vineri seara în club Colectiv este stabilă, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Serviciile de urgenţă şi terapie intensivă pediatrică primesc finanţare de aproximativ 1,5 milioane franci elveţieni Două proiecte menite să îmbunătăţească prin programe de formare calitatea serviciilor de urgenţă la nivel de prespital şi spital, precum şi calitatea serviciilor în unităţile de terapie intensivă pediatrică, primesc o finanţare în valoare de peste 1,5 milioane de franci elveţieni prin intermediul unui...