Cele mai citite
 


Iaşi: A încercat să se sinucidă din cauza ratelor neachitate la bănci
marţi, 27 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie a fost adusă în stare gravă, luni, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, după ce a încercat să se sinucidă pentru că nu mai are cum să îşi achite ratele la bancă.
Femeia, în vârstă de 58 de ani, a fost disponibilizată cu puţin timp în urmă, iar soţul acesteia este pensionar.

Cum nu au avut suficienţi bani să îşi achite ratele, banca la care aveau credit a trimis o scrisoare în care se menţiona că îi va fi pus sechestru pe bunuri.

De teamă că va ajunge pe drumuri, femeia a cedat nervos şi a ingerat peste 100 de pastile de diferite tipuri.

'Pacienta a fost adusă în comă. Ea a beneficiat de măsurile de resuscitare şi protezare respiratorie, asociate măsurilor de depurare a toxicului. În prezent, este internată la Clinica ATI - Toxicologie', a explicat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan'.

Potrivit medicului, prognosticul de viaţă este extrem de rezervat.

Odată cu femeia, la spital a ajuns şi soţul acesteia. Bărbatul, susţine medicul, a beneficiat de asistenţa psihologilor de la Centrul Integrat Regionat pentru Tratarea Intoxicaţiilor Traumatismelor şi Arsurilor (CIRTITA). La rândul său, bărbatul a avut o cădere nervoasă atunci când a citit avertizarea băncii de executare silită pentru datoriile existente.

Dr. Tudor Ciuhodaru susţine că, lunar, sunt înregistrate câteva zeci de cazuri de suicid care sunt declanşate de criza economică.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Tentativă de suicid la 89 de ani, din cauza diminuării pensiilor Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi au constatat cu surprindere că două femei în vârstă au decis să îşi pună capăt zilelor de teamă că vor muri de foame.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: În comă din cauza etnobotanicelor O studentă, în vârstă de 20 de ani, a fost adusă în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce a intrat în comă la scurt timp după ce s-a întors de la o petrecere unde a consumat plante cu efect halucinogen.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: A încercat să se sinucidă din cauza facturilor O femeie a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, în stare gravă, după ce a încercat să se sinucidă, din cauza faptului că nu îşi mai poate plăti facturile.
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.