Cele mai citite
 


Fotbal: Anglia - În ciuda confirmării a 3 cazuri de gripă H1N1, Blackburn va juca marţi meciul din Cupa Ligii
marţi, 27 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Clubul englez de fotbal Blackburn a anunţat luni că, deşi au fost confirmate trei cazuri de gripă H1N1 în rândul jucătorilor şi staff-ului său, va disputa marţi, aşa cum era prevăzut, meciul cu Peterborough, din Cupa Ligii engleze.
Mai multe persoane din club au fost contaminate cu virusul H1N1 înainte de înfrângerea suferită sâmbătă în faţa lui Chelsea în Campionat, a confirmat managerul lui Blackburn, Sam Allardyce. Jucătorii Christopher Samba şi David Dunn au lipsit din meciul cu Chelsea, însă Allardyce nu a dorit să confirme numele jucătorilor contaminaţi.
''Am avut încă un caz în această dimineaţă, un jucător, şi mai sunt câţiva membri ai staff-ului, a declarat el. Ceilalţi sunt pe cale de însănătoşire, însă nu sunt disponibili pentru meciul de mâine (marţi)''.
''Putem să-i asigurăm pe suporteri că meciul va avea loc marţi, aşa cum era prevăzut'', a adăugat unul din conducătorii clubului, Andrew Pincher.
Duminică, în Franţa, meciul dintre Olympique Marseille şi Paris Saint-Germain a fost amânat după ce au fost descoperite cel puţin trei cazuri de gripă H1N1 în efectivul clubului parizian.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Sofiane Chahed, de la Hanovra, atins de gripa H1N1 Fundaşul internaţional tunisian al echipei de fotbal Hanovra, Sofiane Chahed, a fost depistat cu gripă H1N1 şi va trebui să stea o săptămână în carantină.
Hochei pe gheaţă: Meci din campionatul Franţei, amânat din cauza gripei H1N1 Paris, 20 nov /Agerpres/?- Un meci din campionatul de hochei pe gheaţă al Franţei, între Strasbourg şi Villard-de-Lans, programat sâmbătă, a fost amânat pentru o dată ulterioară după descoperirea a patru cazuri de gripă H1N1 în efectivul formaţiei din Strasbourg.
Gripa H1N1: lumea a avut noroc, potrivit directorului OMS Lumea a avut 'noroc' cu prima pandemie gripală a secolului, care s-a soldat cu 18.000 de morţi de la descoperirea sa în aprilie 2009, deoarece virusul H1N1 nu a suferit mutaţii, a afirmat luni directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii /OMS/, Margaret Chan, informează AFP.
Italia: gripa H1N1 a făcut aproape 200 de morţi până la 27 decembrie Roma, 1 ian /Agerpres/ - O legătură a fost stabilită cu virusul H1N1 pentru 193 de decese înregistrate în Italia la data de 27 decembrie, a anunţat Ministerul Sănătăţii, subliniind slaba mortalitate datorată acestei gripe ce a atins aproape 4 milioane de persoane de la jumătatea lunii octombrie.
Gripa H1N1: Tunisia suspendă pelerinajul la Mecca Tunisia a anunţat marţi suspendarea marelui pelerinaj /hagialâc/ la Mecca al credincioşilor musulmani, din cauza riscului de extindere a gripei A(H1N1) şi a imposibilităţii vaccinării la timp a celor ce doresc să efectueze acest pelerinaj, prevăzut pentru jumătatea lunii noiembrie, informează AFP.
Gripa H1N1: Norvegia recomandă o vaccinare în masă a populaţiei Autorităţile sanitare norvegiene au preconizat vineri o vaccinare în masă a populaţiei împotriva gripei H1N1 în Norvegia unde s-au înregistrat 10 morţi, informează AFP.