Cele mai citite
 


Gral Medical: 32,3 milioane lei cifră de afaceri în primele nouă luni
miercuri, 28 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Operatorul de servicii medicale private Gral Medical a înregistrat, în primele nouă luni ale anului 2009, o cifră de afaceri de 32,3 milioane lei, o valoare superioară celei din aceeaşi perioadă a din 2008, care s-a situat la 23,1 milioane lei, se arată într-un comunicat al companiei medicale.
'În 2009 avem o creştere a cifrei de afaceri de aproape 40 la sută faţă de 2008 însă avem încrederea ca vom egala creşterea de anul trecut de 52 la sută până la sfârşitul acestui an. Semnele unei bune afaceri o reprezintă generarea de profit. În 2008, am reuşit să doborâm recorduri de rentabilitate într-o perioadă în care strategia noastră era orientată către dezvoltare. În prezent, avem 17 centre în toată ţara, având în vedere că la sfârşitul lui 2007 deţineam numai 10 centre', afirmă Georgeta Şerban, general manager Gral Medical.

Creşterea de aproape 40 la sută a fost susţinută de dezvoltarea pe segmentul retail, prin majorarea veniturilor realizate de noile centre deschise,înregistrând pe acest segment creşteri de peste 97 la sută a vânzărilor. Clinica de Diagnostic Gral a reuşit în 2009 să îşi dubleze veniturile faţă de aceeaşi perioadă a anului 2008. Aceeaşi creştere a încasărilor s-a realizat şi la Clinica Colentina, centru care a reuşit în 2009 să înregistreze creşteri de aproape 35 la sută. Un trend crescător l-a obţinut şi segmentul corporate, înregistrând în aceeaşi perioadă o creştere de peste 80 la sută.

Pentru anul 2009, Gral Medical şi-a bugetat venituri de aproape 15 milioane de euro. Proiectul privind deschiderea unui Spital Privat în apropierea Clinicii de Diagnostic este în desfăşurare. Studiul de fezabilitate realizat de o importantă companie internaţională din domeniu, a fost finalizat în luna iulie 2009. În prezent se analizează posibilitatea de parteneriat cu un operator internaţional, pentru finanţarea proiectului.

Gral Medical este o firmă privată cu capital integral românesc din topul celor mai mari companii din domeniul serviciilor medicale. Compania a reuşit să construiască o reţea de 17 centre medicale, dintre care 10 laboratoare, patru clinici, un centru de Imagistică Medicală şi două centre de Radiologie dentară în Bucureşti şi judeţele Prahova, Dolj, Sibiu şi Argeş, unde lucrează peste 420 de medici şi asistente.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gral Medical – 9 milioane Euro cifra de afaceri la 8 luni Date financiare Operatorul de servicii medicale Gral Medical, a înregistrat venituri de 9 milioane Euro în primele 8 luni ale acestui an, depăşind estimările bugetare aferente anului 2010. ” Încă de la 6 luni graficul bugetat a fost realizat, cu o creştere de peste 30% faţă de anul anterior, acest...
Gral Medical – va deschide in luna august 2010 primul Centru Privat de Excelenta in Tratarea Cancerului din Romania In luna august 2010 operatorul de servicii medicale Gral Medical anunta lansarea Centrului de Excelenta in Tratarea Cancerului – OncoFort, centru ce va asigura infrastructura Spitalului Privat.
Gral Medical a deschis 3 clinici în ţară, iar până la sfârşitul anului va ajunge la o reţea de 25 de centre Operatorul de servicii medicale private Gral Medical, a inaugurat în luna iunie 2011 trei clinici în provincie, dotate cu aparatură modernă şi cadre medicale de prestigiu. Clinicile oferă servicii personalizate, în special pe Oncologie, dar şi alte servicii medicale lansate cu succes în capitală...
Primul Centru privat de excelenţă în tratarea cancerului din România Primul Centru Privat de Excelenţă în Tratarea Cancerului din România - OncoFort - va fi lansat, în luna august, în România şi va reuni în premieră radioterapie, chimioterapie şi consult de specialitate internaţional,anunţă, printr-un comunicat remis marţi AGERPRES, Gral medical.
Compania Gral Medical va începe, în 2011, construcţia primului Spital Eco din România Compania Gral Medical va începe, în 2011, la Bucureşti, construcţia primului Spital Eco din ţară, în care încălzirea şi ventilaţia se vor face cu ajutorul pompelor geotermale.
O analiza simpla poate preveni bolile de prostata Gral Medical a incheiat in premiera un parteneriat medical pe partea de urologie cu Dr. Reddy's Laboratories.