Cele mai citite
 


Iaşi: Copil de doi ani, bătut cu bestialitate de concubinul mamei sale
miercuri, 28 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de doi ani şi jumătate din localitatea Golăeşti a fost adus în stare foarte gravă la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi, după ce a fost bătut cu cruzime de concubinul mamei.
Mama copilului susţine că iubitul său a devenit agresiv atunci când a constatat că nu mai este alcool în casă. După ce a primit câteva palme, femeia a fugit de acasă şi s-a refugiat la vecini. Nu la fel de norocos a fost şi copilul său, un băiat în vârstă de 2 ani şi jumătate, care a fost bătut fără milă cu pumnii.
Dr. Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi susţine că băiatul a fost dus la Terapie Intensivă după ce s-a constatat că acesta a suferit multiple traumatisme la nivelul capului, feţei şi toracelui. În plus, copilul are o fractură occipitală şi contuzie de ficat.
''Starea copilului este stabilă, deşi a ajuns la spital desfigurat. Iniţial am crezut că băieţelul este victimă au unui accident rutier grav însă în timpul investigaţiilor medicale mama ne-a povestit că a fost agresat de către concubinul său. Din cauza gravităţii leziunilor, am sesizat reprezentanţii Poliţiei şi Direcţiei pentru Protecţia Copilului să deschidă o anchetă'', a declarat dr. Ionescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Aparatură medicală de ultimă generaţie, donată Spitalului de Pediatrie ''Sfânta Maria'' Spitalul de Pediatrie ''Sfânta Maria'' din Iaşi a primit, joi, echipamente medicale în valoare de 41.000 de euro drept donaţie din partea unei organizaţii neguvernamentale.
Iaşi: Anchetă internă la spital după ce părinţii au aflat la cinci zile că le-a murit bebeluşul Conducerea Spitalului de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi a declanşat o anchetă internă după ce părinţii unui nou născut au reclamat că au fost informaţi abia după cinci zile de moartea acestuia.
Iaşi: Adolescent de 14 ani în comă alcoolică Un minor de 14 ani a fost a ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi, după ce a băut o cantitate mare de alcool.
Iaşi: Copil de patru ani, mort după ce a suferit cinci stopuri cardio-respiratorii Un copil în vârstă de patru ani a murit, joi, la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria, din Iaşi, după ce a suferit cinci stopuri cardio-respiratorii din cauza unei infecţii pulmonare netratate corespunzător.
Iaşi: Anchetă privind moartea unui copil la două zile după ce a fost adus la spital Autorităţile locale au demarat o anchetă după ce o fetiţă în vârstă de un an şi două luni, din comuna Dobrovăţ, a murit la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi.
Iaşi: Un bărbat de 50 de ani a murit în timpul unei petreceri Echipajul de terapie intensivă SMURD Iaşi a fost solicitat în cursul dimineţii de duminică să intervină în apropierea ştrandului, la un bărbat care a suferit un stop cardiorespirator.