Cele mai citite
 


Medic ginecolog acuzat de malpraxis de o pacientă
luni, 19 ianuarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Un medic ginecolog de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa este acuzat de malpraxis de o pacientă. (Sursa: Agerpres)

Ana Maria Stoica, de 21 de ani, susţine că, deşi toate investigaţiile medicale au arătat că bebeluşul pe care urma să-l aducă pe lume este sănătos, dr. Albotă Popescu a folosit forcepsul la naştere, producându-i micuţului probleme de sănătate. Pacienta susţine, totodată, că medicul era în stare de ebrietate în timpul serviciului şi că fuma în saloane.

Familia Stoica a declarat că îl va reclama pe medicul ginecolog la Colegiul Medicilor şi îl va acţiona în instanţă.
Directorul adjunct al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Bogdan Câmpineanu, a declarat, luni, că a fost demarată o anchetă internă cu privire la activitatea doctorului Albotă Popescu, conducerea spitalului autosesizându-se în acest caz.
"Familia Stoica nu a depus deocamdată nicio plângere, în mod oficial, împotriva medicului ginecolog", a precizat directorul adjunct al unităţii spitaliceşti.
Potrivit acestuia, copilul născut nu poate fi încă alăptat, el având mai multe vânătăi pe cap, iar o mânuţă nu o poate mişca.
Medicul ginecolog Albotă Popescu susţine că folosind forcepsul a putut salva viaţa copilului. El recunoaşte că a greşit fumând în preajma pacientei, dar neagă acuzaţiile că era beat la serviciu. AGERPRES/(Nona Jalbă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ginecologul acuzat de malpraxis din Constanţa, suspendat din funcţie Medicul ginecolog acuzat de malpraxis de o pacientă a fost suspendat din funcţie de comitetul director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, până la finalizarea anchetei demarate de unitatea spitalicească. (Sursa: Agerpres)
Galaţi: Acuzaţii de malpraxis la Spitalul Municipal din Tecuci Un medic ginecolog din Tecuci este acuzat de două femei din comuna gălăţeană Umbrăreşti că şi-au pierdut copiii la naştere pentru că doctorul ar fi refuzat să vină la spital, iar medicul de gardă nu a fost lăsat să ia o decizie.
Galaţi: Anchetă la Spitalul Judeţean într-un nou caz în care este afectată sănătatea unui bebeluş Galaţi, 6 nov /Agerpres/- O echipă a Ministerul Sănătăţii dar şi conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi anchetează un nou caz în care în care a fost implicat un bebeluş, după ce, pe 31 octombrie, un alt nou născut murea la doar câteva ore de la externarea din maternitatea unităţii sanitare...
Galaţi: Medic ginecolog acuzat de malpraxis Gălăţeanul Costel Cristofan a depus, miercuri, plângeri la comisia de malpraxis a Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, la Colegiul Medicilor şi la Spitalul de Urgenţă Sf. Andrei din localitate, dar şi la Ministerul Sănătăţii, acuzând un medic ginecolog că nu a participat la naşterea fiicei lui deşi...
Braşov: Colegiul Medicilor a deschis o anchetă în cazul unui ortoped acuzat că a operat un copil la piciorul sănătos COLEGIUL MEDICILOR din Braşov a deschis o anchetă în cazul unui MEDIC de la SPITALUL de Copii acuzat de părinţii unui copil de şapte ani din Făgăraş că l-ar fi operat din greşeală la piciorul sănătos, fiind vorba despre o intervenţie de scoatere a unei tije pusă în urma unei fracturi.
Galaţi: Medic ginecolog acuzat de malpraxis pentru secţionarea vezicii urinare a unei femei Sorin Manea, soţul unei femei din comuna gălăţeană Barcea, a depus plângeri la comisia de malpraxis a Direcţiei de sănătate publică Galaţi şi la spitalul Anton Cincu din Tecuci, după ce un medic ginecolog i-a secţionat femeii vezica urinară şi ureterele în timpul unei operaţii de natură ginecologică...