Cele mai citite
 


Fotbal: Radu Paligora despre situaţia medicală a jucătorilor de la Steaua
miercuri, 28 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dr. Radu Paligora, medicul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a prezentat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, problemele de sănătate cu care se confruntă jucătorii echipei din Ghencea.
Radu Paligora a vorbit mai întâi despre situaţia nigerianului Ifeanyi Emeghara: ''După un an şi şapte luni, jucătorul Emeghara necesită antrenamente de cel puţin o lună de zile. Nu se pune problema să se lase de fotbal. De două săptămâni, el nu a pierdut din antrenamente. Nu sunt probleme legate de starea lui generală. Nu arată semne de oboseală deosebită. Mai este şi o latură psihică, după un an şi şapte luni el trebuie să capete încredere''.
În continuare, el a precizat: ''Ca medic sportiv pot să spun, despre Ifeanyi Emeghara se va putea vorbi abia după pregătirea de iarnă''.
În continuare, Paligora a mai spus că fotbalistul Andrei Ionescu este în proces de reablitare. ''El a început alergările şi săptămâna viitoare va începe pregătirile cu echipa'', a declarat Radu Paligora.
Doctorul echipei Steaua Bucureşti a mai spus că nu poate mereu să precizeze care sunt jucătorii apţi să intre în teren, dintre fotbaliştii care au avut accidentări: ''Este şi strategia clubului Steaua. Poate vrea antrenorul ca să surprindă adversarul cu Tănase în teren. Nu putem să spunem cu cinci zile înainte care este primul 11 al echipei. Nu pot să dau ce jucători sunt accidentaţi pentru meciul cu Timişoara''.
În optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana la fotbal, miercuri este programat meciul Gloria Bistriţa - Steaua Bucureşti. Apoi, duminică, 1 noiembrie, va avea loc partida FC Timişoara - Steaua Bucureşti, din etapa a 12-a a Ligii I.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Jucătorii Gloriei Bistriţa, la vizita medicală Componenţii lotului echipei Gloria Bistriţa au început luni vizita medicală la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Fotbal: Steliştii au efectuat vizita medicală Jucătorii echipei Steaua Bucureşti au efectuat vineri vizita medicală, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), din Capitală.
UPDATE Fotbal: Victor Piţurcă - 'Oţelul nu este o echipă invincibilă' Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, nu crede că Oţelul Galaţi este o echipă de neînvins, şi speră că elevii săi vor demonstra acest lucru în meciul direct, programat vineri în Bănie, în cadrul etapei a 14-a a Ligii I de fotbal.
Un jucător de fotbal american din doi a suferit comoţii cerebrale (studiu) Aproximativ 43 la sută dintre jucătorii Ligii naţionale de fotbal american (NFL) retraşi din activitate prezintă semne de comoţii cerebrale, dezvăluie un studiu publicat luni şi care sporeşte temerile legate şocurile violente la care sunt supuşi practicanţii acestui sport rege în Statele Unite.
Diana Bart se pregateste pentru primavara Imediat ce trec sarbatorile de iarna, vedetele vor sa scape de semnele de oboseala acumulate pe chip si sa intampine primavara cu un ten luminos si un tonus ridicat. Prezentatoarea Diana Bart isi doreste sa arate impecabil atat in fata camerelor, cat si in viata de zi cu zi, cand nu apeleaza la mult...
Aproape jumătate din foştii jucători de fotbal american suferă de efecte ale comoţiilor cerebrale (studiu) Circa 43% dintre foştii jucători din Liga naţională de fotbal american (NFL) prezintă semne de comoţii cerebrale, arată un studiu publicat luni, confirmând astfel îngrijorările cu privire la şocurile violente la care sunt supuşi practicanţii sportului rege în Statele Unite.