Cele mai citite
 


Starea actorului Vladimir Găitan este stabilă
miercuri, 28 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea actorului Vladimir Găitan este stabilă, fără modificări semnificative faţă de ziua precedentă, informează Biroul de Presă al Spitalului Clinic de Urgenţă.
Vladimir Găitan, de 62 de ani, se găseşte în continuare sub monitorizare atât a parametrilor clinici, cât şi a celor biochimici specifici, urmând planul de investigaţii necesare pentru definirea formei de sindrom coronarian şi a factorilor de risc asociaţi.
Sursa citată precizează că actorul a adresat rugămintea de a i se asigura un climat corespunzător pe timpul spitalizării.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Investigaţii în premieră naţională la Clinica de Radiologie şi Imagistică Medicală Târgu Mureş Şeful Clinicii de Radiologie şi Imagistică Medicală din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, profesor Mircea Buruian, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că la centrul medical vor fi realizate în curând investigaţii în premieră naţională, după ce a fost dotat cu cel mai...
Olt: Primele investigaţii RMN la SJU Slatina Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina va efectua în luna martie primele investigaţii prin rezonanţă magnetică nucleară (RMN), potrivit directorului medical al unităţii spitaliceşti, medicul Cătălin Pătru.
Caraş-Severin: Aparatură nouă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a reuşit să achiziţioneze aparatură nouă pentru investigaţii şi tratamente pentru secţiile Pneumologie, Ortopedie şi Traumatologie, Urologie şi Chirurgie, unice la nivelul judeţului Caraş-Severin, a declarat, luni, pentru AGERPRES, dr Dumitru Secăşan, managerul Spitalului...
Preşedintele CJ Vâlcea: Spitalul Judeţean de Urgenţă va avea un compartiment de reumatologie Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea va avea un compartiment de reumatologie, solicitarea în acest sens a Consiliului Judeţean primind aprobarea din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat luni pentru AGERPRES preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea.
Medicii de la Urgenţă nu şi-au făcut datoria, afirmă MS, despre cazul Chauncey Hardy Din raportul de control al Direcţiei de Sănătate Giurgiu rezultă neîndeplinirea obligaţiilor de acordare a serviciilor de asistenţă medicală şi nerespectarea protocoalelor de transfer interclinic al pacientului, ceea ce denotă deficienţe grave în îngrijirea acestuia de către personalul medical al Unităţii...
Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu-Mureş a cumpărat dezinfectanţi de la societăţi din judeţul Mureş Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu-Mureş a cumpărat dezinfectanţi, în valoare de 3.045 de lei, fără TVA, de la societăţile Axia Medical SRL şi Intercoop SRL, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP, pe 27 mai.