Cele mai citite
 


Bugetul MS, suplimentat pentru finanţarea cheltuielilor de personal
miercuri, 28 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul a aprobat, în ultima şedinţă, suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii pe 2009 cu suma de 6.233 mii lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.
Potrivit hotărârii publicate marţi în Monitorul Oficial, banii vor fi utilizaţi pentru finanţarea cheltuielilor de personal aferente personalului din unităţile direct subordonate Ministerului Sănătăţii, finanţate integral de la bugetul de stat.
''Ministerul Finanţelor este autorizat să introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Ministerului Sănătăţii pe anul 2009'', se precizează în actul normativ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în MS, publicată în Monitorul Oficial Decizia premierului Emil Boc privind numirea lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.
Galaţi: PSD consideră haotică iniţiativa Ministerului Sănătăţii de comasare a unor spitale Preşedintele PSD Galaţi, deputatul Dan Nica, şi fostul secretar de stat în ministerul Sănătăţii, dr. Aurel Nechita, au criticat, joi, într-o conferinţă de presă, iniţiativa Ministerului Sănătăţii de comasare a unor spitale, despre care au spus că este una haotică pentru că nu se ţine cont de niciun criteriu...
Ministrul Sănătăţii a dispus revizuirea ordinului privind informaţiile de interes public ce pot fi comunicate Ministrul Eugen Nicolăescu a dispus joi secretarului de Stat Raed Arafat şi Secretariatului General al MS să revizuiască prevederile ordinului privind informaţiile de interes public ce pot fi comunicate şi informaţiile exceptate de la comunicare la nivelul Ministerului Sănătăţii, urmând ca în săptămâna...
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Bugetul Ministerului Sănătăţii propus pentru 2010, în creştere cu 6,06% Bugetul Ministerului Sănătăţii (MS) propus pentru anul 2010 este de 4,191 miliarde de lei, în creştere cu 6,06% faţă de execuţia preliminară pentru anul 2009 (3,952 miliarde de lei), potrivit proiectului de buget de stat pe anul viitor, postat pe site-ul Ministerului Finanţelor.