Cele mai citite
 


(Corespondenţă Agerpres) Al doilea deces de gripa A (H1N1) în Bulgaria
joi, 29 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat la aproximativ 30 de ani a decedat de gripa A (H1N1), transmite postul bulgar de radio Darik. Bărbatul provine din oraşul Samokov şi s-a îmbolnăvit în urmă cu aproape două săptămâni, dar timp de zece zile s-a tratat singur. Duminică însă el a căutat un medic din cauza febrei puternice. Bolnavul a fost spitalizat de urgenţă într-un spital din capitala Sofia, unde a decedat marţi.
Bărbatul nu are nici o legătură cu prima victimă a noii epidemii de gripă din Bulgaria, care este tot din Samokov şi are aceeaşi vârstă. Primul deces provocat de gripa A (H1N1) a fost înregistrat la 30 septembrie. O informaţie neoficială despre existenţa unui al doilea deces nu a fost confirmată până acum de Ministerul Sănătăţii bulgar.

Toate şcolile din oraşul Triavna (Bulgaria Centrală) sunt închise până la sfârşitul săptămânii după ce au fost înregistrate cinci cazuri de nouă gripă printre elevi din oraş. O sursă din Ministerul Educaţiei afirmă că dacă situaţia nu se va ameliora, 'vacanţa' ar putea continua şi săptămâna viitoare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primul deces provocat de gripa A(H1N1) în Pakistan Pakistanul a anunţat luni primul deces provocat de gripa A ( H1N1), fiind vorba de un salariat din domeniul sănătăţii în vârstă de 38 de ani, la Lahore, în estul Pakistanului, potrivit unor responsabili din domeniul sănătăţii, informează AFP.
Încă două decese de gripă porcină în Bulgaria Numărul victimelor gripei porcine din Bulgaria a ajuns la 12, încă două decese fiind anunţate joi. Virusul gripei A (H1N1) a provocat primul deces în oraşul Târgovişte (nord-est). Este vorba de un bărbat de 54 de ani. Un tânăr de 26 de ani a decedat în oraşul Razgrad (nord-est). Decesul a fost provocat...
(Corespondenţă) R. Moldova: Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) Gripa de tipul A (H1N1) a făcut prima victimă din această iarnă în Republica Moldova.
(Corespondenţă) Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) în Republica Moldova Chişinău, 2 feb - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Gripa de tipul A (H1N1) a cauzat primul deces în această iarnă din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani a decedat vineri la spitalul din Floreşti (Nord-Est).
Ministerul Sănătăţii: Pacientul transferat pe 27 august la un spital din Sofia a decedat în data de 12 septembrie Ministerul Sănătăţii informează că pacientul transferat în data de 27 august la un spital din Sofia, Bulgaria, a decedat în data de 12 septembrie. Secţia consulară de la Sofia a informat familia, iar Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea Ministerul Sănătăţii, a asigurat repatrierea trupului ...
Informare de presă - Ministerul Sănătăţii Ministerul Sănătăţii informează că pacientul transferat în data de 27 august la un spital din Sofia, Bulgaria, a decedat în data de 12 septembrie. Secţia consulară de la Sofia a informat familia, iar Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea Ministerul Sănătăţii, a asigurat repatrierea trupului ...