Cele mai citite
 


Iaşi: Studenţi greci accidentaţi aduşi în stare gravă la spital
joi, 29 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi studenţi greci care învaţă la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Grigore T Popa' din Iaşi au fost aduşi, miercuri, accidentaţi, în stare gravă, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan.
Studenţii, în vârstă de 19, respectiv, 20 de ani, au fost aduşi de Serviciul Ambulanţă Judeţean la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' în urma unui accident rutier în care au fost implicate un taxi şi o autoutilitară.
'Pacienţii au fost preluaţi imediat în echipă completă de traumă: medic de urgenţă, ortoped -traumatolog şi chirurg de urgenţă şi reconstructiv. Vor beneficia de explorări imagistice şi de laborator. Pacienţii prezintă multiple traumatisme iar prognosticul funcţional este rezervat', a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor.
Un accident similar a avut loc marţi, când două tinere din Botoşani au fost spulberate pe trecerea de pietoni. În urma accidentului una dintre fete riscă să îşi petreacă restul vieţii în pat, ea având coloana fracturată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Şase studenţi au început anul universitar pe patul de spital Un număr de şase studenţi au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, în prima zi de deschidere a anului universitar 2010-2011, printre aceştia fiind şi doi tineri din oraşul Târgu-Frumos, victime ale unui accident rutier care a avut loc în dreptul localităţii Leţcani.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Victimă a unui accident rutier trimisă de la un spital la altul Un student la medicină, în vârstă de 21 de ani, victimă a unui accident rutier care a avut loc în comuna Cotnari, a ajuns după mai bine de opt ore la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi.
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.
Iaşi: Intoxicaţi cu etnobotanice la un concert Mai mulţi studenţi din Iaşi au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan', după ce s-au intoxicat cu plante etnobotanice inhalate în timpul unui concert.