Cele mai citite
 


Argeş: Dramă muzicală la Penitenciarul Colibaşi
vineri, 30 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O trupă de actori amatori din Bucureşti susţine în faţa deţinuţilor de la Penitenciarul Colibaşi, timp de trei zile, câte un spectacol prezentat sub forma unei drame muzicale ce are ca scop conştientizarea asupra pericolului reprezentat de maladia SIDA, transmite corespondentul AGERPRES.
'Spectacolul este prezentat sub forma unei drame muzicale, conţinând statistici despre răspândirea virusului HIV, a drogurilor şi delincvenţei juvenile şi impactul distructiv asupra societăţii. Această iniţiativă contribuie la eforturile de reeducare a persoanelor private de libertate', a declarat joi purtătorul de cuvânt al penitenciarului Colibaşi, agentul şef principal Puiu Nicolescu.

Spectacolul 'Născuţi din nou pentru o speranţă vie' prezintă povestea unui cuplu de tineri din Argentina, care au murit de SIDA.

Membrii Asociaţiei 'Cuvântul Vieţii - România', iniţiatoarea acţiunii, au programate mai multe spectacole în incinta Penitenciarului Colibaşi, între 28 şi 30 octombrie, astfel încât piesa de teatru să poată fi urmărită de toţi deţinuţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Săptămâna Testării HIV: ANA a distribuit partenerilor săi 1.000 de teste rapide de depistare HIV Epidemia cu infecţia HIV/ SIDA în rândul consumatorilor de droguri injectabile continuă să reprezinte o situaţie îngrijorătoare pentru sănătatea publică din România.
Argeş: Unii suspecţi din dosarul de sclavie erau scutiţi medical de muncă în folosul comunităţii Unii dintre suspecţii arestaţi în dosarul privind cazurile de sclavie de la Berevoeşti beneficiau de ajutoare sociale, dar erau scutiţi de muncă în folosul comunităţii în baza unor adeverinţe medicale suspecte, a afirmat, marţi, prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare.
Argeş: Doi bebeluşi cu enterocolită transferaţi la Bucureşti; 25 de copii internaţi cu scaune diareice în spitalele din judeţ În spitalele din judeţul Argeş mai sunt internaţi, duminică, 25 de copii care prezintă scaune diareice, doi pacienţi fiind transferaţi la Bucureşti în ultimele 24 de ore, au anunţat reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului.
Argeş: Gemeni diagnosticaţi cu enterocolită, transferaţi la Bucureşti; 23 de copii internaţi cu scaune diareice în spitalele din judeţ În spitalele din judeţul Argeş mai sunt internaţi joi 23 de copii care prezintă scaune diareice, doi pacienţi fiind transferaţi la Bucureşti în ultimele 24 de ore, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului.
Argeş: Doi bebeluşi cu enterocolită, transferaţi la Bucureşti; 23 de copii internaţi cu scaune diareice în spitalele din judeţ În spitalele din judeţul Argeş mai sunt internaţi duminică 23 de copii care prezintă scaune diareice, doi pacienţi fiind transferaţi la Bucureşti în ultimele 24 de ore, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului.
Argeş: Numărul copiilor internaţi cu scaune diareice a ajuns la 38; un bebeluş cu enterocolită a fost transferat la Bucureşti În spitalele din judeţul Argeş sunt internaţi vineri 38 de copii care prezintă scaune diareice, cu doar unul mai mult decât în urmă cu o zi, în ultimele 24 de ore înregistrându-se şi un caz mai grav care a fost transferat la Bucureşti, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului.