Cele mai citite
 


Argeş: Adolescent diagnosticat cu gripă nouă
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un adolescent de 15 ani din Piteşti, întors recent dintr-o călătorie în Israel, a fost diagnosticat cu gripă nouă, fiind trimis la Institutul de Boli Infecţioase 'Matei Balş' din Bucureşti, transmite corespondentul AGERPRES.
Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Argeş au anunţat că analizele de laborator efectuate la Spitalul de Boli Infecţioase din Piteşti au confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la pacientul care prezenta simptome specifice gripei.

Autorităţile au stabilit că adolescentul a fost într-o călătorie de două săptămâni în Israel, împreună cu mama sa, revenind în ţară pe 29 octombrie, la două zile după apariţia primelor simptome de gripă.

Autorităţile sanitare au început identificarea persoanelor care au călătorit în acelaşi avion cu tânărul din Piteşti, acestea, la fel ca şi membrii familiei, urmând să fie monitorizate pentru a se stabili dacă prezintă simptome specifice gripei noi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: S-au confirmat suspiciunile de gripă nouă în cazul unei franţuzoaice Analizele de laborator au confirmat suspiciunile infectare cu virusul A/H1N1 în cazul unei femei de 31 de ani, cu cetăţenie franceză, angajată a unei societăţi cu capital străin, care prezenta simptome specifice gripei noi, transmite corespondentul AGERPRES.
Argeş: Suspiciuni de gripă nouă în cazul unei franţuzoaice O femeie de 31 de ani cu cetăţenie franceză, care a prezentat simptome specifice gripei noi, se află sub supraveghere medicală, rezultatele analizelor, aşteptate marţi, urmând să confirme sau să infirme diagnosticul, transmite corespondentul AGERPRES.
Argeş: Zeci de persoane monitorizate în cazul adolescentului depistat cu gripă nouă Un număr de 74 de persoane care au călătorit în Israel împreună cu adolescentul din Piteşti diagnosticat cu gripă nouă vor fi monitorizate, pentru a se stabili dacă au contractat virusul, transmite corespondentul AGERPRES.
Argeş: Măsuri de prevenire a răspândirii noului virus gripal Autorităţile judeţene au stabilit, marţi, o serie de măsuri de prevenire a răspândirii virusului A/H1N1 în Argeş, după ce un adolescent a fost depistat cu gripă nouă, iar o femeie de cetăţenie franceză este suspectă de aceeaşi boală, transmite corespondentul AGERPRES.
Argeş: Tănără revenită din Marea Britanie, suspectă de gripă nouă O tânără de 22 de ani din Piteşti, care a revenit recent din Marea Britanie, este suspectă de gripă nouă, rezultatele analizelor urmând să fie primite în cursul zilei de joi, de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti.
Argeş: Suspiciuni de gripă nouă în cinci noi cazuri În cazul a cinci persoane din judeţul Argeş există suspiciuni de gripă nouă, probele recoltate de la pacienţi fiind trimise la Institutul Cantacuzino din Bucureşti pentru analize, a anunţat vineri directorul coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, doctor Anca Alexandrescu, transmite...