Cele mai citite
 


Două noi victime ale gripei A/H1N1/ în Turcia, în total 6 morţi
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două persoane atinse de gripa A/H1N1/ au decedat la spital în cursul nopţii de duminică spre luni în Turcia, ridicând bilanţul morţilor provocate de maladie la şase, a anunţat Ministerul Sănătăţii de la Ankara, citat de France Presse.
Cei doi morţi sunt un bebeluş de 22 de luni şi un băiat de 14 ani. Decesele s-au produs la Konya, în centrul Turciei, potrivit unui comunicat al ministerului.

Alţi nouă pacienţi, aflaţi într-o stare gravă, sunt trataţi în unităţi de terapie intensivă din întreaga ţară, conform aceleiaşi surse.

Turcia a înregistrat 1.870 de cazuri de gripă nouă de când aceasta a fost diagnosticată pentru prima dată în ţară, în luna mai, notează AFP. Ministerul Sănătăţii a anunţat că va începe de luni să vaccineze personalul din serviciile de sănătate înainte de a vaccina alte grupuri de risc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripa nouă provoacă reacţii diferite în lume - de la panică la indiferenţă Numărul victimelor gripei pandemice A/H1N1/ a trecut de 5.712 de decese, cu 700 de morţi suplimentare /+14%/ într-o singură săptămână, potrivit celui mai recent bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii /OMS/, citat de agenţiile internaţionale de presă, dar evoluţia epidemiei este receptată diferit...
Gripa H1N1 în Turcia: 19 noi decese, bilanţul ajunge la 112 morţi Turcia a înregistrat 19 noi decese din cauza virusului gripei H1N1, ceea ce ridică la 112 numărul morţilor din cauza acestei maladii, a anunţat luni Ministerul Sănătăţii, citat de AFP.
Ucraina: 67 de morţi de gripă, Biserica Ortodoxă se roagă pentru bolnavi Şaizeci şi şapte de persoane au decedat în Ucraina din cauza gripei şi a infecţiilor respiratorii acute, potrivit unui nou bilanţ anunţat luni de Ministerul Sănătăţii de la Kiev, în timp ce Biserica Ortodoxă ucraineană a început oficierea unor slujbe speciale pentru sănătatea naţiunii.
Turcia: patru decese de gripa A/H1N1, 15 morţi în total Patru persoane au decedat miercuri din cauza virsului A/H1N1, ceea ce ridică la 15 numărul total al morţilor de noua gripă în Turcia, a anunţat Ministerul Sănătăţii din această ţară, citat de AFP.
Arabia Saudită: Cinci morţi din cauza coronavirusului similar cu SARS Cinci persoane au decedat în Arabia Saudită după ce au contractat coronavirusul similar cu SARS (sindrom respirator acut sever), a anunţat Ministerul Sănătăţii în noaptea de miercuri spre joi, potrivit AFP.
Ministerul Sănătăţii din Turcia a desemnat doi medici-specialişti să ajute la salvarea răniţilor din clubul "Colectiv" Ministerul Sănătăţii din Turcia a desemnat doi medici specialişti să lucreze împreună cu medicii români pentru salvarea răniţilor aflaţi în spitalele din Bucureşti după tragicul eveniment de vineri seara din clubul "Colectiv".