Cele mai citite
 


Răniţii din galeria Nehoiaşu, în continuare la Spitalul Floreasca
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Muncitorii răniţi duminică seară într-o explozie în galeria hidroenergetică din localitatea buzoiană Nehoiaşu, în punctul Arsele, se află, în continuare sub monitorizare medicală, la Spitalul Floreasca.
'Doi dintre răniţi se află în comă, iar al treilea a fost operat în cursul nopţii de fractură deschisă de gambă', a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, şeful SMURD Bucureşti.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Bogdan Opriţa (Spitalul Floreasca): O pacientă internată în Secţia de ortopedie va fi externată astăzi O pacientă aflată în Secţia de ortopedie a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca este programată să se externeze vineri, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Explozie Valea Cascadelor/ MS: Starea bărbatului operat la Spitalul Floreasca - gravă; prognosticul e rezervat Starea bărbatului în vârstă de 50 de ani, rănit în explozia de duminică de la târgul de vechituri din Valea Cascadelor, care se află internat la Spitalul Floreasca, este gravă, iar prognosticul rezervat, informează Ministerul Sănătăţii.
Elicopterele SMURD i-au adus pe ultimii patru răniţi grav din Bulgaria, la Spitalul Floreasca Ultimii patru răniţi grav din accidentul din Bulgaria au fost aduşi, duminică, cu un elicopter SMURD şi vor fi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, alături de ceilalţi doi aduşi în cursul acestei zile.
Spitalele Floreasca, Elias, Bagdasar-Arseni şi Universitar sunt pregătite să preia răniţii din Muntenegru Şeful SMURD Bucureşti-Ilfov şi purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a declarat luni pentru AGERPRES că a fost anunţat ca la Spitalul Floreasca să se pregătească câteva paturi pentru pacienţii care au fost răniţi în accidentul din Muntenegru.
Cei patru răniţi de la Sighet aduşi la Spitalul Floreasca au arsuri pe 40 - 70% din suprafaţa corpului Cei patru răniţi în a doua deflagraţie produsă la Sighetu Marmaţiei, care au ajuns duminică la Spitalul Floreasca, au arsuri pe suprafaţa corpului între 40 şi 70% şi se află la Terapie Intensivă.