Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Prima unitate SMURD a împlinit un an
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prima unitate SMURD din judeţul Bistriţa-Năsăud, cea de la Sângeorz-Băi, a împlinit un an de existenţă, paramedicii participând, în toată această perioadă, la peste 500 de intervenţii.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Vasile Trifan, paramedicii SMURD au acordat prim ajutor calificat unui număr de 375 de adulţi şi 98 de copii, fie că a fost vorba de urgenţe medicale, accidente rutiere sau alte tipuri de accidentări.
Luna cu cele mai multe intervenţii pentru unitatea SMURD de la Sângeorz-Băi a fost septembrie, când s-a intervenit în 77 de cazuri.
Prima unitate SMURD din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost inaugurată pe 3 noiembrie 2008. În curând, la Bistriţa, se va deschide o staţie UPU SMURD la Bistriţa, la Spitalul Judeţean, care va suplini activitatea Serviciului Judeţean de Ambulanţă cu două echipaje specializate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Echipaj SMURD, implicat într-un accident rutier pe un drum judeţean Un echipaj de prim ajutor al SMURD din Sângeorz-Băi a fost implicat, vineri după-amiază, într-un accident rutier produs pe un drum judeţean, în timp ce se deplasau spre un caz medical, având semnalele acustice şi luminoase pornite.
Bistriţa-Năsăud: Peste 4.000 de intervenţii ale SMURD în cel de-al doilea an de activitate Echipajele SMURD Bistriţa-Năsăud au participat la peste 4.000 de intervenţii în cel de-al doilea an de activitate, numărul acestora fiind în creştere cu 17%, potrivit unui comunicat remis vineri de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă cu ocazia împlinirii a doi ani de activitate a SMURD în acest...
Bistriţa-Năsăud: SMURD a împlinit trei ani de activitate în judeţ Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a împlinit, luni, trei ani de existenţă în judeţul Bistriţa-Năsăud, timp în care numărul intervenţiilor s-a dublat, ajungându-se la peste 6.000 de solicitări într-un an.
Bistriţa-Năsăud: Un bebeluş de nouă luni, printre răniţii în deflagraţia produsă într-un bloc din Bistriţa Un bebeluş în vârstă de nouă luni se află printre cei nouă răniţi în deflagraţia produsă în cursul nopţii de marţi spre miercuri într-un bloc din municipiul Bistriţa, acesta ajungând la spital cu contuzie frontală, escoriaţie piramidă nazală şi regiunea temporală posterioară, potrivit comunicatului remis...
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Peste 4.000 de intervenţii ale echipajelor SMURD, în prima jumătate a anului Echipajele SMURD care acţionează în judeţul Bistriţa-Năsăud au intervenit în peste 4.000 de situaţii de urgenţă în primele şase luni ale acestui an, cu 38% mai multe decât în perioada similară a anului trecut, conform unui comunicat difuzat luni de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).