Cele mai citite
 


Cursuri suspendate Şcoala nr. 153 din cauza gripei noi
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cursurile de la Şcoala nr. 153 din sectorul 6 al Capitalei au fost suspendate luni pentru şapte zile în urma confirmării în rândul elevilor a cinci cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Muncipiului Bucureşti (IŞMB), Marian Banu.
Potrivit acestuia, patru elevi sunt din ciclul primar, iar unul este în clasa a VI-a.
Marian Banu a precizat că cei cinci elevi prezintă o formă uşoară a bolii şi sunt spitalizaţi la domiciliu.
La Şcoala nr. 153 învaţă 230 de elevi.
În Bucureşti au mai fost suspendate pe 22 octombrie cursurile la Şcoala nr. 146 din sectorul 5, unde se aflase în vizită o delegaţie de elevi din Spania. Şcoala a fost dezinfectată, iar elevii se află sub monitorizare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Cursuri suspendate la o şcoală din cauza gripei noi Cursurile au fost suspendate miercuri, pe o perioadă de şapte zile la Şcoala Generală nr. 10 'Mihai Viteazul' din municipiul Călăraşi.
Constanţa: Cursuri suspendate la un liceu, după confirmarea unui caz de gripă nouă Alte trei cazuri de gripă nouă au fost confirmate în judeţul Constanţa în ultimele 24 de ore, unul dintre ele la o elevă, numărul total al bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 30.
Gripă nouă la o elevă, cursuri suspendate Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, printre bolnavi aflându-se o elevă de clasa a IX-a.
Alba: Cursuri suspendate la zeci de şcoli şi grădiniţe din judeţ, din cauza gerului Zeci de şcoli şi grădiniţe din Munţii Apuseni şi-au suspendat cursurile pentru două zile din cauza gerului, temperatura minimă înregistrată joi dimineaţă în judeţul Alba, aflat sub atenţionare meteorologică de cod portocaliu, fiind la Arieşeni - minus 30 de grade Celsius.
Pacienţii infectaţi cu virusul gripal A/H1N1 înregistrează o evoluţie favorabilă Bucureşti, 10 iunie /Agerpres/ - Pacienţii internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş", infectaţi cu virusul gripal A/H1N1, înregistrează o evoluţie favorabilă, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
Hunedoara: Cursuri suspendate după confirmarea unui caz de gripă nouă Cursurile unei clase de la Şcoala generală numărul 7, din Petroşani, au fost suspendate, joi, pentru 24 de ore, după ce un copil de 9 ani s-a îmbolnăvit de gripă nouă, iar diagnosticul a fost confirmat prin analize de laborator.