Cele mai citite
 


Mircea Badea suspect de gripă nouă
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mircea Badea este suspect de gripă nouă, rezultatele analizelor le va primi, marţi în jurul prânzului, până atunci, realizatorul emisiunii 'În gura presei' va sta 'izolat', potrivit blogului său personal.
'Am fost la spital, mi s-au luat probe, am unele simptome, altele nu. Am semnat un 'angajament' că stau izolat până la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc mâine în jurul prânzului', arată el pe blog.

Mircea Badea mai spune că, la Radio Zu, va face emisiune, pentru că intră în direct cu ascultătorii prin telefon, însă, la televiziune, nu va face emisiunea de luni ( 'În gura presei'-n.r.) fapt pentru care se va prelungi 'Sinteza Zilei' şi, probabil, că 'va intra din nou prin telefon'.

'Sunt aproape convins că nu am gripă porcină şi mă enervează foarte rău că trebuie să stau izolat', mărturiseşte el pe blogul său.
Mircea Badea realizează emisiunea 'În gura presei', de luni până vineri şi duminica, la postul Antena 3, dar şi o emisiune la Radio Zu, difuzată de luni până joi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripa nouă, o 'urgie' în beneficiul companiilor farmaceutice (experţi ruşi) În realitate, nu există niciun fel de pandemie de aşa-numită gripă porcină sau nouă, iar întreaga isterie legată de virusul A H1N1 nu este decât o modalitate de îmbogăţire în particular a companiilor farmaceutice, au declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Moscova, reprezentanţi ai Asociaţiei de...
(Corespondenţă Agerpres) Gripa nouă a făcut 13 victime în Italia (revista presei) Corespondentul Agerpres, Marius Frăţilă, transmite: Gripa porcină continuă să facă victime în Italia, numărul deceselor urcând la sfârşitul săptămânii trecute la 13 persoane, focarul cel mai grav fiind la Napoli, relatează jurnalele italiene de luni în primele pagini.
Experţii OMS, care au pornit lupta globală cu gripa nouă, suspectaţi de corupţie Pandemia de gripă porcină s-ar putea dovedi a fi una din cele mai grandioase afaceri de corupţie din timpurile noastre, la această concluzie au ajuns jurnaliştii danezi care au investigat relaţiile de afaceri dintre o seamă de experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi unele dintre cele mai...
Mircea Badea nu are gripă porcină Mircea Badea nu este infectat cu virsul AH1N1 şi va apărea pe postul Antena 3, marţi seara, în emisiunea sa 'În gura presei', potrivit blogului său personal.
(Corespondenţă Agerpres) 250.000 de cazuri de gripă nouă în Italia Roma, 4 nov - Corespondentul Agerpres, Marius Frăţilă, transmite: În Italia s-au înregistrat în total 250.000 de cazuri de persoane care au avut gripa porcină, cu o incidenţă medie de 3,8 cazuri la mia de locuitori, iar numărul deceselor cauzate de această epidemie este de 18 persoane, a anunţat marţi...
Satu Mare: Primul suspect de gripă porcină La Spitalul Judeţean Satu Mare a fost internat primul suspect de gripă nouă din judeţ, recent întors dintr-o călătorie din Israel.