Cele mai citite
 


Cursuri suspendate la încă o şcoală din Bucureşti din cauza gripei noi
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cursurile au fost suspendate, pentru şapte zile, şi la Şcoala 147 din sectorul 5 al Capitalei, unde au fost confirmate, luni, trei noi cazuri de infectare cu virusul gripei A/H1N1, la două cadre didactice şi un elev.
Primul caz la această unitate şcolară a fost confirmat săptămâna trecută la o învăţătoare. Persoana, în vârstă de 31 de ani, prezenta o formă severă de îmbolnăvire şi s-a aflat sub tratament şi monitorizare permanentă la Institutul Naţional de Boli Infecţioase 'Matei Balş'.

În ultima săptămână s-au înregistrat 174 noi cazuri de gripă nouă, iar numărul de îmbolnăviri s-a ridicat la 555, a anunţat luni secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Adrian Streinu Cercel. El a precizat că nu s-a înregistrat nici un deces cauzat de infectare cu virusul A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripă nouă la o elevă, cursuri suspendate Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, printre bolnavi aflându-se o elevă de clasa a IX-a.
Streinu Cercel: 174 de noi cazuri de gripă nouă în ultima săptămână În ultima săptămână s-au înregistrat 174 noi cazuri de gripă nouă, iar numărul de îmbolnăviri s-a ridicat la 555, a anunţat luni secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Adrian Streinu Cercel.
Alba: Noi cazuri de gripă nouă Alte opt cazuri de gripă nouă au fost confirmate miercuri în Alba, patru dintre acestea fiind înregistrate în rândurile unor elevi de la Colegiul 'Lucian Blaga' din Sebeş, motiv pentru care au fost suspendate cursurile până săptămâna viitoare.
Dâmboviţa: Cinci noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ Cinci noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la trei elevi, un profesor şi un tânăr de 23 de ani, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Ministerul Sănătăţii: 25 de noi cazuri de gripă A/H1N1 în decurs de 6 ore Duminică între orele 12.00 şi 18.00 au mai fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, informează Ministerul Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii: 77 de noi cazuri de gripă în ultimele 24 de ore 77 de noi cazuri noi de gripă cu virusul A/H1N1 pandemic au fost confirmate în România, în ultimile 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii.