Cele mai citite
 


Buzău: Primul caz confirmat de gripă nouă
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O pacientă de 56 de ani domiciliată în municipiul Buzău, internată la Institutul 'Matei Balş' din Bucureşti a fost diagnosticată cu gripă AH1N1, acesta fiind primul caz de infectare cu noul virus gripal confirmat din judeţul Buzău.
Purtătorul de cuvânt al Autorităţii de Sănătate Publică Buzău, Venera Acsinte, a declarat pentru AGERPRES că pacienta s-a internat la spital imediat ce s-a întors din străinătate.

'Din declaraţia pe proprie răspundere reiese că femeia nu a avut contacţi pe raza muncipiului Buzău', a mai spus dr. Acsinte. Potrivit sursei citate, în funcţie de starea de sănătate a pacientei, aceasta va fi strict monitorizată la domiciliul său din Buzău.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate, vineri, în judeţul Buzău, din cele 46 de suspiciuni existente.
În România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripa nouă La nivel naţional din luna mai când s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu virsuul AH1N1 şi până în prezent au fost înregistrat 555 de îmbolnvări, a precizat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.
Buzău: Alte nouă cazuri de gripă AH1N1 în judeţ Buzău, 16 dec /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică Buzău a anunţat miercuri confirmarea a încă nouă cazuri de gripă AH1N1.
MS: 31 de cazuri de gripă AH1N1 şi 2 decese, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 22 ian /Agerpres/ - Încă 31 de cazuri de gripă nouă şi două decese cauzate de virusul AH1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.
Buzău: Trei noi suspiciuni de gripă nouă Trei noi suspiciuni de gripă nouă au apărut luni la Buzău, iar medicii au prelevat probe pe care le-au trimis la Institutul Matei Balş din capitală.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă cu AH1N1 Şapte din cele 26 de noi cazuri de gripă cu virus pandemic confirmate în ultimele 24 de ore la nivel naţional sunt din judeţul Buzău.