Cele mai citite
 


Botoşani: Investiţie inaugurată la Spitalul de Copii, dar lipsesc medicii
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Copii din Botoşani a fost inaugurată, luni, în prezenţa autorităţilor din judeţul Botoşani.
Amenajarea spaţiului, dar şi dotarea acestuia cu aparatură medicală performantă au costat aproximativ 1,5 milioane de lei, finanţarea fiind asigurată atât din bugetul Ministerului Sănătăţii, cât şi al Consiliului Judeţean.

'Un centru de primire a urgenţelor, la standardele la care se află acesta, poate asigura asistenţă în orice situaţie de urgenţă, inclusiv în calamităţi. Este foarte bine dotat, dar problema este de unde facem de specialiştii care să lucreze aici', a afirmat medicul Aurel Tinca.
În unitatea de urgenţă va lucra, pentru început, un medic primar pediatru care a absolvit cursuri în medicina de urgenţă, iar ulterior vor fi transferaţi doi medici rezidenţi aflaţi acum la specializare într-o clinică universitară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani:Ministerul Sănătăţii alocă peste două milioane de lei pentru achiziţia de aparatură medicală la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a beneficiat de un sprijin financiar de peste două milioane de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru achiziţia de aparatură medicală, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, managerul spitalului, Corneliu Mihai.
Botoşani: Compartiment de neurochirurgie creat în premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani va dispune de un compartiment de neurochirurgie, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, medicul Ştefan Bercea.
Arad: Aparatură medicală de peste jumătate milion de euro adusă la noua secţie de cardiologie de la SCJU Aparatură medicală în valoare de peste 500.000 euro a fost descărcată, marţi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru dotarea noii secţii private de cardiologie intervenţională care va funcţiona în cadrul unităţii medicale.
Botoşani: Un fost centru de plasament, transformat într-un complex de locuinţe pentru medicii rezidenţi Botoşani, 11 ian/ Agerpres/- Un fost centru de plasament din municipiul Botoşani va fi transformat într-un complex de locuinţe pentru medicii tineri angajaţi de Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, a declarat, luni, pentru AGERPRES, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean (CJ), Gheorghe Sorescu...
Suceava: Parteneriat public-privat de peste un milion de euro la Spitalul Judeţean Centrul de Cardiologie şi Radiologie de la Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a fost inaugurat, investiţia în valoare de peste un milion de euro fiind realizată printr-un parteneriat public - privat cu Centrul medical Med New Life Bucureşti şi cu sprijinul Consiliului Judeţean (CJ)...
Mureş: Peste 24,7 milioane de lei, investiţi în 2015 la SCJU pentru achiziţionarea de aparatură medicală performantă Peste 24,7 milioane de lei au fost investiţi în 2015 pentru achiziţionarea de aparatură medicală performantă şi pentru modernizări, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac.