Cele mai citite
 


Brăila: Panouri solare pentru prepararea apei calde la spitale
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Brăila vor avea instalaţii solare pentru prepararea apei calde menajere, investiţie care va fi finanţată prin programul 'Casa verde'.
Consilierii judeţeni au aprobat studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici şi contribuţia locală a Consiliului Judeţean pentru a fi puse în funcţiune astfel de instalaţii pentru corpurile A şi B de la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi pentru Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie.

Valoarea instalaţiei pentru cele două corpuri ale Spitalului Judeţean de Urgenţă este de 2.265.520 lei, din care CJ Brăila va susţine contravaloarea cheltuielilor eligibile în valoare de 548.820 lei şi TVA-ul lucrării de 521.380 lei, iar pentru Spitalul de Obstetrică Ginecologie de 1.231.400 lei, din care CJ va plăti 206.960 lei, plus TVA-ul de 196.610 lei.

Toate aceste sume de bani vor fi prinse în lista proiectelor cu cofinanţare de la bugetul local pentru anul 2010, după aprobarea cererii de finanţare de către Administraţia Fondului pentru Mediu.
Durata de realizare a fiecăreia dintre investiţii este de opt luni, din care durata de execuţie este de trei luni.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: A fost inaugurat Ambulatoriul de la secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Ambulatoriul secţiei de Obstetrică şi Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, a fost inaugurat miercuri, investiţia urmând să deservească 11.000 de pacienţi pe an.
Brăila: Bătaie între medici la Spitalul de Ginecologie Un medic de la Spitalul de Obstetrică - Ginecologie din Brăila a reclamat la poliţie că a fost agresat de şeful unei secţii din cadrul aceleiaşi unităţi medicale, în timp ce se afla în secretariatul spitalului.
Brăila: A fost inaugurat unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară Unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară, amenajat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, a fost inaugurat duminică, în prezenţa vicepreşedintelui Societăţii Naţionale de Glaucom, Gabriel Ştefan.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat pe 19 noiembrie Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 milioane de lei, va fi inaugurat pe 19 noiembrie, după cum a declarat vineri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: A fost desfiinţat Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Consilierii judeţeni brăileni au votat, miercuri, pentru desfiinţarea şi reorganizarea Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila şi transformarea lui ca structura fără personalitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.