Cele mai citite
 


Brăila: Managerul Spitalului Judeţean, repus în funcţie pentru a doua oară
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Ştefan Mihăilescu, a fost repus în funcţie, prin hotărâre judecătorească, pentru a doua oară în decursul acestui an, după ce a fost revocat de fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac.
Ştefan Mihăilescu a formulat plângere atât împotriva fostului ministru al Sănătăţii, Ion Bazac, cât şi a managerului interimar al spitalului, Rodica Sin, pe data de 5 august 2009, procesul judecându-se la Curtea de Apel Galaţi şi finalizându-se cu anularea ordinului privind eliberarea din funcţie a managerului şi repunerea lui pe funcţie.

Mihăilescu a fost demis pentru a doua oară anul acesta în data de 14 iulie, prin ordinul ministrului Sănătăţii, postul rămas liber fiind ocupat pe 24 iulie de fostul director economic la Spitalul Judeţean Constanţa, Rodica Sin.

Prima demitere a dr. Ştefan Mihăilescu din funcţia de manager al Spitalului Judeţean a avut loc pe data de 25 martie, printr-un alt ordin al ministrului Sănătăţii, care a fost atacat în instanţă, iar la trei săptămâni după aceea Curtea de Apel l-a repus pe funcţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Managerul SJU Brăila: Am iniţiat o plângere la Parchet privind şpăgile date la angajarea pe posturi în spital Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu, a declarat vineri, în conferinţă de presă, că "a iniţiat" o plângere la Parchet în ceea ce priveşte şpăgile care s-au dat pentru ocuparea unor posturi în Spitalul Judeţean Brăila.
Brăila: Maternitatea, inaugurată după 6 ani de la demararea lucrărilor de reabilitare Maternitatea Brăila, unitate componentă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, a fost inaugurată vineri după 6 ani de la demararea lucrărilor de reabilitare şi modernizare, care au costat 26 milioane lei şi au fost finanţate prin Banca Mondială.
Brăila: Managerul Spitalului Judeţean nu ştie dacă mai poate folosi dezinfectanţi de la Hexi Pharma Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Mihail Iugulescu, a declarat pentru AGERPRES că nu ştie dacă mai poate sau nu folosi în spital dezinfectanţi de la Hexi Pharma, pentru că nu a primit nimic oficial în acest sens, chiar dacă probele - martor arată că la Spitalul Judeţean Brăila dez...
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Managerul Spitalului Judeţean Brăila: UPU funcţionează cu o treime din necesarul de personal medical Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu, a declarat marţi, în şedinţa Consiliului Judeţean, că Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu o treime din necesarul de personal medical, respectiv 8 din 24 de medici, ceea ce îngreunează foarte mult desfăşurarea activităţii...
Brăila: Cincizeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă au protestat în curtea unităţii Cincizeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, membri ai Sindicatului Sanitas, au protestat luni, timp de două ore, în curtea unităţii, pe motiv că managerul spitalului, Rodica Sin, nu le-ar fi semnat contractele individuale de muncă.