Cele mai citite
 


Atelier naţional de psihologie la Constanţa
marţi, 20 ianuarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Pasionaţii de psihologie pot participa, în perioada 20-22 februarie, la Constanţa, la un atelier naţional de psihologie, axat pe teme precum "Cariera şi satisfacţia profesională", "Dezvoltare personală şi educaţie", "Psihologia de cuplu şi familie". (Sursa: Agerpres)

"Look, modă şi stimă de sine" şi "Sănătate mentală" sunt alte teme ce vor fi dezbătute în cadrul atelierului, la care vor participa şi instituţii din domeniul educaţiei, edituri şi centre de sănătate.

Cei prezenţi la atelier vor avea ocazia să participe la workshop-uri, seminarii şi dezbateri, lansări de carte şi sesiuni de consiliere în carieră.
Atelierul este organizat de Asociaţia Alternativă Socială şi Capital Uman (ASCU), în parteneriat cu Facultatea de Psihologie şi Ştiinte ale Educaţiei de la Universitatea Ovidius. AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prima Conferinţă naţională de psihoterapie experienţială şi dezvoltare personală Centrul de Dezvoltare Personală, Consiliere şi Psihoterapie Experienţială din Universitatea Bucureşti şi Societatea de Psihoterapie Experienţială Română (Centrul SPER) vor organiza, în perioada 12-14 februarie, prima Conferinţă naţională de psihoterapie experienţială şi dezvoltare personală unificatoare...
Constanţa: Universitatea Ovidius derulează cel mai valoros proiect naţional de cercetare Universitatea Ovidius a organizat miercuri conferinţa de presă inaugurală pentru implementarea celui mai amplu şi important proiect, din punct de vedere financiar, din domeniul cercetării medicale avansate, la nivel naţional.
Cluj: A fost lansată Platforma de Roboterapie şi Psihoterapie prin Realitate Virtuală Cluj-Napoca, 8 feb /Agerpres/ - Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) a lansat, luni, 'Platforma de Roboterapie şi Psihoterapie prin Realitate Virtuală', destinată activităţilor didactice şi serviciilor inovative ale Clinicii Universitare de Psihologie...
Cluj: Robot folosit pentru studiul autismului Cluj-Napoca, 4 ian /Agerpres/ - O echipă de specialişti de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) va face un studiu în cadrul căruia un roboţel numit Probo va fi folosit pentru a-i determina pe câţiva copii care suferă de autism să deprindă noi...