Cele mai citite
 


Campanie de informare şi miting în sprijinul bolnavilor cronici
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România începe, de luni, o campanie de informare privind cazuri de pacienţi aflaţi în situaţii disperate din cauza lipsei banilor necesari tratamentelor vitale pentru supravieţuirea lor, precizează un comunicat al COPAC.
'Pentru a atrage atenţia asupra unor astfel de cazuri disperate şi pentru rezolvarea situaţiei tragice din sănătate, COPAC îi cheamă la un miting de protest care va avea loc în data de 9 noiembrie, ora 10,00, în Piaţa Constituţiei, pe toţi cei care au nevoie de tratament, au în familie pacienţi cu afecţiuni cronice sau pur şi simplu vor să fie solidari', arată comunicatul.

Potrivit sursei citate, mitingul este susţinut de Colegiul Medicilor din România, Colegiul Farmaciştilor din România, Asociaţia Română a Producătorilor şi Importatorilor de Medicamente, Societatea Naţionala a Medicilor de Familie din România, PALMED.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Miting de protest faţă de situaţia din sistemul de sănătate Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din Romania (COPAC) organizează, luni, un miting de protest faţă de situaţia gravă din Sistemul Public de Sănătate din România.
CMR şi COPAC au demarat campania naţională de informare 'Săptămâna pacienţilor' Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) şi Colegiul Medicilor din România au demarat, luni, campania naţională de informare ''Săptămâna pacienţilor'', realizată sub înaltul patronaj al Guvernului.
CMR şi COPAC vor organiza "Săptămâna pacienţilor" Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România în parteneriat cu Colegiul medicilor din România vor organiza începând de luni şi până duminică cea de-a II-a ediţie a "Săptămânii pacienţilor", eveniment care îşi propune să aducă în spaţiul public problemele pacienţilor, să creeze...
COPAC şi CMR au lansat a doua ediţie a evenimentului "Săptămâna pacienţilor" Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România în parteneriat cu Colegiul medicilor din România lansează miercuri cea de-a II-a ediţie a "Săptămânii pacienţilor", care îşi propune să aducă în spaţiul public problemele pacienţilor, să creeze un dialog constant şi constructiv între...
Săptămâna pacienţilor Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România va organiza, pentru prima dată în România, "Săptămâna pacienţilor", în perioada 11-17 martie, se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei.
Cluj: Campanie de protest a tinerilor liberali împotriva reducerii numărului de paturi din spitale Organizaţia de tineret a PNL Cluj-Napoca (TNL) lansează o campanie de informare publică prin care protestează împotriva deciziei de reducere a numărului de paturi din spitalele clujene.