Cele mai citite
 


Covasna: Porţii de mâncare reduse la Spitalul Judeţean
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a luat decizia de a reduce porţiile de mâncare ale pacienţilor pentru a se putea încadra în bugetul de austeritate, dar va păstra în meniu acelaşi număr de calorii.
Directoarul instituţiei, Torok Zsuzsanna, a declarat pentru AGERPRES, că alocaţia de hrană pentru un pacient este cuprinsă între 6,7 şi 7,5 lei în funcţie de secţia la care este internat, iar din această sumă trebuie să li se asigure câte trei mese pe zi.
'Am renunţat la şuncă, la crenvurşti, la biscuiţi, în loc de carne de vită servim pulpe de pui inferioare, dar, oricum, mâncarea e consistentă şi avem în meniu carne în fiecare zi', a declarat Torok Zsuzsanna.

Măsura a fost luată pe fondul crizei economice şi majorării preţurilor la alimente, a explicat conducerea Spitalului judeţean.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Covasna, Deme Judit, a ţinut să sublinieze că deşi porţiile au fost reduse, alimentaţia oferită pacienţilor internaţi în spital le asigură aportul zilnic necesar de calorii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, nevoit să închidă temporar secţia ORL Secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe şi-a suspendat temporar activitatea, deoarece cei doi medici de specialitate se află în concediu.
Covasna: Lucrările la Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe se încheie după mai bine de zece ani Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, sunt finalizate în proporţie de 95%, iar activitatea instituţiei va reintra în normal, treptat, începând din această vară, a declarat joi, managerul Nagy Andras Robert.
Covasna: Lucrările de consolidare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, aproape de finalizare Lucrările de consolidare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, începute în anul 2005, au intrat în ultima etapă şi se vor încheia în decurs de câteva luni, a declarat joi managerul general al instituţiei, Andras Nagy Robert.
Covasna: Protocol între Spitalul Judeţean şi Sanitas privind activitatea medicală în timpul grevei de avertisment Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a încheiat, la nivel de unitate, un protocol cu Sindicatul Sanitas Covasna, în care sunt stipulate activităţile medicale ce vor fi asigurate în perioada grevei de avertisment ce va avea loc miercuri dimineaţă.
Covasna: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă contestă decizia ANI Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, Andras Nagy Robert, contestă decizia Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), conform căreia s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate timp de mai multe luni.
Covasna: Două secţii ale Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe, închise pentru concedii şi dezinfecţii Două secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Sfântu Gheorghe, Reumatologie şi Oncologie, vor fi închise luna aceasta timp de o săptămână, respectiv două săptămâni, perioadă în care medicii vor fi în concediu, iar saloanele vor fi dezinfectate.