Cele mai citite
 


Mehedinţi: Fonduri pentru achiziţionarea vaccinului antigripal
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit suma de 202.000 lei necesară achiziţionării vaccinului antigripal, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct Marinică Stoian.
Potrivit acestuia, în baza reglementărilor în vigoare, cu banii respectivi vor fi cumpărate 20.590 doze vaccin antigripal de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti.
'De vaccinare vor beneficia cu prioritate persoanele cu vârsta de peste 65 ani, copii instituţionalizaţi, cadrele medicale. Conform graficelor, campania de vaccinare împotriva gripei sezoniere va demara pe 10 noiembrie', a precizat Stoian.
La nivelul judeţului, DSP a cartagrafiat un număr de 62.007 persoane vulnerabile la gripă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: A început distribuirea dozelor de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a demarat campania de vaccinare antigripală, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Codruţa Vochescu.
Mehedinţi: DSP va repartiza primele 4600 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi va începe săptămâna aceasta repartizarea dozelor de vaccin antigripal primite de la Ministerul Sănătăţii, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Romaniţa Ionovici.
A început campania de vaccinare antigripală - grupaj Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Campania de vaccinare gratuită împotriva gripei sezoniere a început luni şi se va desfăşura până în februarie 2011.
Mehedinţi: Au fost catagrafiate persoanele care urmeaază să beneficieze gratuit de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a finalizat acţiunea de catagrafiere a persoanelor care urmează să fie vaccinate gratuit contra gripei, a declarat, joi, pentru AGERPRES directorul adjunct al instituţiei, Romaniţa Ionovici.
Mehedinţi: Aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit de la Ministerul Sănătăţii (MS) a doua tranşă de vaccin antigripal, a declarat marţi pentru AGERPRES directorul adjunct, dr. Romaniţa Ionovici.
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.