Cele mai citite
 


Hunedoara: Protest suspendat la Urgenţa Spitalului Haţeg
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Greviştii foamei de la Spitalul Haţeg au suspendat, temporar, acţiunea de protest, în urma discuţiilor purtate, luni seara, cu prefectul judeţului Hunedoara, Dorin Gligor.
Cei 18 asistenţi medicali şi brancardieri de la Unitatea de Primire a Urgenţelor aşteaptă găsirea unor soluţii pentru plata drepturilor băneşti restante.
'Am decis să întrerupem greva foamei pentru o perioadă de şapte zile. În acest interval de timp sperăm că vor fi găsite soluţii pentru plata restanţelor neachitate în acest an', a declarat, marţi, preşedintele Sindicatului Sanitas Haţeg, Alexandru Bulacu.
Cei 18 asistenţi medicali, brancardieri şi infirmiere de la UPU Haţeg au intrat, luni dimineaţa, în greva foamei, solicitând plata mai multor sporuri şi a orelor suplimentare efectuate în zilele de sărbători legale. De asemenea, greviştii foamei au cerut acordarea tichetelor de masă pe acest an. Conform liderului de sindicat Alexandru Bulacu, valoarea sumelor pe care protestatarii ar fi îndreptăţiţi să le primească se ridică la peste 108.000 lei.
Conducerea spitalului susţine că unitatea medicală este subfinanţată în ceea ce priveşte costurile pe bolnav internat, estimând că suma decontată de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Hunedoara ar trebui să fie mai mare cu 20 la sută.
Pe de altă parte, reprezentanţii CJAS Hunedoara afirmă că au achitat Spitalului Haţeg toate serviciile prestate bolnavilor, în conformitate cu contractul cadru încheiat pe acest an.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Greva foamei la Urgenţa Spitalului Haţeg Asistenţii medicali, infirmierele şi brancardierii de la Serviciul de Urgenţă al Spitalului orăşenesc Haţeg au intrat, luni, în greva foamei, cei 18 protestatari solicitând plata mai multor sporuri şi tichetele de masă pe acest an.
Hunedoara: Angajaţii de la urgenţa Spitalului Haţeg au reluat greva foamei Cei 18 asistenţi medicali şi brancardieri de la Serviciul de Urgenţă al Spitalului Haţeg au reluat, luni, greva foamei, protestatarii solicitând plata sporurilor salariale şi a orelor suplimentare pe mai multe luni, valoarea sumelor restante fiind evaluată la peste 108.000 de lei.
Hunedoara: Greva foamei la spitalul din Haţeg s-a încheiat Cei 18 angajaţi ai Serviciului de Urgenţă de la Spitalul Haţeg au încheiat, luni seara, greva foamei, la capătul a peste zece ore de negocieri cu administraţia şi cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara.
Hunedoara: Greviştii foamei de la spitalul Haţeg, chemaţi în judecată Conducerea Spitalului Haţeg i-a dat în judecată pe cei 18 grevişti ai foamei care lucrează în secţia de Urgenţă a unităţii sanitare, după ce aceştia au protestat, luni, solicitând plata unor sporuri salariale.
Hunedoara: Asistenţii de la Urgenţa Spitalului Haţeg intră în greva foamei Asistenţii medicali, infirmierele şi brancardierii de la Servicul de Urgenţă al Spitalului din oraşul Haţeg vor intra, luni, în greva foamei, deoarece administraţia unităţii sanitare nu a plătit angajaţilor mai multe sporuri şi tichetele de masă, valoarea totală a drepturilor băneşti restante depăşind...
Hunedoara: Comisie de control la spitalul din Haţeg Prefectul judeţului Hunedoara, Dorin Gligor, a dispus un control complex la spitalul din Haţeg, după ce 18 angajaţi ai Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) s-au aflat, luni, în greva foamei pentru că nu şi-au primit toate drepturile băneşti.