Cele mai citite
 


Gorj: Inspectorul şcolar general, primul suspect de gripă nouă în judeţ
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectorul şcolar general al IŞJ Gorj, Iustin Paralescu este primul suspect de gripă nouă din judeţ, după ce a participat la conferinţa organizată la sfârşitul săptămânii trecute la Sinaia şi a fost cazat în hotelul care a fost închis după ce mai mult de 40 de persoane au fost diagnosticate cu AH1N1.
Potrivit inspectorului general adjunct, Gheorghe Mitescu, colegul său Iustin Paralescu este izolat la domiciliu, urmând ca atribuţiile sale să fie preluate de cei inspectorii generali adjuncţi.
De asemenea, la întrunirea organizată la Sinaia a participat Camelia Bibere, unul dintre inspectorii adjuncţi, aceasta fiind cazată însă la alt hotel. Ea a declarat că se simte bine şi nu are niciun simptom al gripei noi.
La nivel naţional au fost înregistrate, din luna mai şi până în prezent, 555 de cazuri de îmbolnăvire cu virusul AH1N1, 174 de bolnavi fiind sub tratament, restul fiind vindecaţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj:Planul judeţean de măsuri în caz de pandemie de gripă nouă, aprobat Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au aprobat, miercuri, în cadrul unei şedinţe, planul judeţean de urgenţă în caz de pandemie de gripă nouă.
Gorj: Carantină şi la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu Spitalul Judeţean Târgu Jiu a intrat, marţi, în carantină prin instituirea măsurilor de triaj al pacienţilor afectaţi de viroze şi amenajarea a două saloane speciale în secţia de Boli Infecţioase a instituţiei pentru internarea eventualilor bolnavi de gripă nouă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul...
Bihor: Soţul femeii cu gripă nouă, internat la Cluj Soţul femeii cu diagnostic de gripă nouă a fost transferat miercuri la Spitalul de boli infecţioase din Cluj Napoca, pentru a fi tratat specific, deoarece, se pare, ar fi luat virusul de la soţia sa cu care a fost în excursie în Egipt.
Sălaj: Încă două cazuri de gripă nouă Alte două cazuri de infectare cu virusul AH1N1, respectiv mama şi sora tânărului de 19 ani confirmat joi cu gripa nouă, au fost anunţate vineri.
Sălaj: Medic, bolnav de gripă nouă Zalău, 6 dec /Agerpres/ - Un nou caz de îmbolnăvire cu virusul AH1N1 a fost confirmat în Sălaj, fiind vorba de o femeie, medic de familie în mediul rural.
Două cazuri de gripă nouă în şcoli din Bucureşti şi Iaşi Două cazuri de gripă nouă au fost înregistrate în şcoli din Bucureşti şi Iaşi, informează joi Ministerul Sănătăţii.